Μια ειδική προσφορά για τους φίλους του Avopolis είναι διαθέσιμη μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου: για δύο ακόμη μέρες, όσοι αναγνώστες του site αγοράσουν το απίθανο graphic novel για τον David Bowie που μόλις κυκλοφόρησε, θα λάβουν ως δώρο την ειδική έκδοση του SONIK για τον εμβληματικό καλλιτέχνη!

Μια μοναδική εικονογραφημένη βιογραφία, από τις εκδόσεις Οξύ και το Avopolis, με αστρόσκονη, ακτινοπίστολα και ονειροπόληση στην εποχή του φεγγαριού!

b

b

Ένα απίθανο graphic novel που εξιστορεί την άνοδο της καριέρας του David Bowie από την αφάνεια στη φήμη, καθώς και την άνοδο και πτώση του Ziggy Stardust, του ιστορικού alter ego του.

Ως ένα από τα πιο μαγνητικά είδωλα της σύγχρονης ποπ κουλτούρας, ο David Bowie σαγήνευσε γενιές θαυμαστών με την αντισυμβατική περσόνα του. Ενώ η κληρονομιά του Bowie σαν μουσικού είναι αξιοσημείωτη και υπερβαίνει τα είδη, σαν περφόρμερ ξεπέρασε ό,τι γνωρίζαμε για τη θεατρικότητα της σκηνής με την ψυχεδελική αισθητική του, την υπερφυσική εικόνα του και τον τρόπο να αιωρείται στα όρια του σουρεαλιστικού.

b

Αυτή η εικονογραφημένη βιογραφία αφηγείται την ιστορία ενός από τους πιο διάσημους και αγαπημένους μουσικούς όπως ποτέ δεν έχει ξαναγίνει, με graphic αφηγήσεις του μπεστ-σέλερ καλλιτέχνη των New York Times, του Mike Allred και του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς συγγραφέα Steve Horton.

 Η προσφορά αφορά αποκλειστικά τους αναγνώστες του Avopolis και ισχύει για αγορά έως τις 4 Δεκεμβρίου 2022.

Το θέλω! (κλικ εδώ)

banner-paketo-bowie

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured