Από το 1934 που ο δαιμόνιος δημιουργός σταυρολέξων Έντουαρντ Πόουις Μάδερς, ο περιβόητος «Τορκεμάδα» της εφημερίδας Observer, επινόησε το «Οστό του Κάιν» (όπως λεγόταν το βιβλίο στην πρώτη του έκδοση) έως σήμερα, ελάχιστοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν καταφέρει να βρουν τη λύση!

Το βιβλίο μεταφράστηκε επιτέλους στα ελληνικά και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οξύ. Πρόκειται για μια αστυνομική ιστορία που αποπνέει αέρα λονδρέζικου μυστηρίου, όπου έξι θύτες και έξι θύματα διασταυρώνουν κρυφίως τις ζωές τους και… τα ξίφη τους! Απλόν; Απλούστατον! Και σιγά το δύσκολο, θα πείτε. Υπάρχει όμως ένα μικρό προβληματάκι: Οι 100 σελίδες του βιβλίου είναι τυπωμένες στη λάθος σειρά! Μπερδεμένες! Πρέπει, λοιπόν, να πάρετε το βιβλίο, να κόψετε τις σελίδες, να τις διαβάσετε με προσοχή και να τις βάλετε στη σωστή σειρά. Υπάρχει μόνο μια λύση και ο πρώτος που θα τη βρει, θα κερδίσει το έπαθλο των 2.000 ευρώ από τις εκδόσεις Οξύ.

1668779466363

Κι επειδή θέλουμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και τη διαδικασία πιο όμορφη, η Brainfood Media δημιούργησε ένα microsite αφιερωμένο σ’ αυτό το απίθανο και πρωτότυπο βιβλίο. Στη διεύθυνση https://alitos-grifos.brainfoodmedia.gr/ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας στην επίλυση του γρίφου. Θα βρείτε πληροφορίες για την έκδοση, αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό, το link για να αγοράσετε το βιβλίο ηλεκτρονικά, video και tips από άλλους λύτες, πρόσβαση στην Ομάδα «Ο Άλυτος Γρίφος» στο fb των εκδόσεων Οξύ, ενώ, αν σας άρεσε το βιβλίο, μπορείτε να εγγραφείτε και στο newsletter των εκδόσεων για να ενημερώνεστε και για ό,τι άλλο σχετικό κυκλοφορήσει. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μέσα από το microsite του «Άλυτου Γρίφου» μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα και να την στείλετε στα γραφεία του εκδοτικού οίκου. Στη φόρμα καλείστε να σημειώσετε ποιος είναι κατά τη γνώμη σας ο σωστός αριθμός κάθε σελίδας στα αντίστοιχα πεδία. Θα βρείτε, δηλαδή, 100 «κουτάκια» όπου θα αναγράφεται η σελιδαρίθμηση του βιβλίου και εσείς θα πρέπει να σημειώσετε το σωστό αριθμό. Επίσης, υπάρχουν τα αντίστοιχα πεδία όπου πρέπει να συμπληρώσετε τα ονόματα των θυτών και των θυμάτων. Βάζετε και τα προσωπικά σας στοιχεία στα αντίστοιχα πεδία και αυτό ήταν!

Η πρώτη φάση επίλυσης του γρίφου θα λήξει στις 31 Μαρτίου, οπότε μη χάνετε καιρό. Μπείτε στο site https://alitos-grifos.brainfoodmedia.gr/ κι αρχίστε να ξεκλειδώνετε τα μυστικά του Γρίφου.

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured