View More

INCOMING

Στο σπίτι με τα πολλά δωμάτια

Ο Δημήτρης Λιλής κάθε τρίτη εβδομάδα του μήνα συνεχίζει να καταγράφει τις σκέψεις του στην μακροβιότερη στήλη του Avopolis.

Λίστα, Πατέρα

Ο Δημήτρης Λιλής  έφτασε και φέτος στο «ΑΜΗΝ» με τις λίστες.

Ευτυχώς που υπήρξε το clickbait

Στο προτελευταίο Incoming της χρονιάς, ο Δημήτρης Λιλής δημοσιεύει όλα όσα επεξεργαζόταν σιωπηλά κατά τη διάρκεια ενός ακόμη meeting συντακτών του Avopolis.

Δεν είμαστε έτοιμοι

Η μουσική βιομηχανία ετοιμάζεται να πιάσει το πρώτο peak της ψηφιακής εποχής της αλλά στα δικά μας κάτι δείχνει να μη συμβαίνει στην ώρα του.

Στη Μύκονο αδέλφια, στη Μύκονο

Στο νέο του Incoming ο Δημήτρης Λιλής προετοιμάζεται ψυχολογικά για το γεγονός ότι φέτος θα “χάσει” μερικούς από τους μεγαλύτερους dj παίχτες που θα επισκεφθούν το νησί.

The Waiting Room

Η αίθουσα στην οποία περιμένει δεκαετίες τώρα το ντόπιο εναλλακτικό σινάφι προκειμένου να αποκτήσει δομές επαγγελματικού επιπέδου.

C'mon you know

Η στήλη υποδέχεται το καλοκαίρι με τις μουσικές ομορφιές και τις όποιες παραξενιές του. 

Out There

Η ζωή, όπως την ξέραμε, επιστρέφει.

You wanted a hit, but that's not what we do

Στο νέο του Incoming ο Δημήτρης Λιλής μοιράζεται ένα νέο dj mix και το συνοδεύει με θεωρίες περί εγωκεντρισμού. 

5 ερωτήσεις για τον Μάιο

Ο Απρίλιος φεύγει αλλά έρχονται μισή ντουζίνα ερωτήσεις από το κεφάλι του Δημήτρη Λιλή στο νέο του Incoming. 

Αν ξέρεις...ξέρεις

Είναι αυτή η εποχή που η στήλη αυτομαστιγώνεται.

To voucher των 400 ευρώ

Η κυβέρνηση της Ισπανίας πριμοδοτεί με vouchers 400 ευρώ τους 18χρονους προκειμένου να τα ξοδέψουν σε τέχνες και κουλτούρα. Όπως στην Ελλάδα δηλαδή, τι όχι;

Στον λαβύρινθο της νέας μουσικής

Στο νέο του Incoming ο Δημήτρης Λιλής  ζυγίζει αντικειμενικές και εμπορικές αξίες της νέας μουσικής και προσπαθεί να τη διοχετεύσει στην ιδανική μουσική πρόταση ταυτόχρονα με το ιδανικό dj set. 

Το Bandcamp αλλάζει χέρια, αλλά οι Παρασκευές του είναι ακόμα εδώ (ευτυχώς)

Προτάσεις για 4 undergound κυκλοφορίες που μπορείτε να υποστηρίξετε χωρίς να αφήσετε προμήθεια στην πλατφόρμα, στηρίζοντας τους ανθρώπους της Ουκρανίας. 

Fail We May, Sail We Must

Απομακρυσμένος από το μέσο όρο των indie standards, ο Δημήτρης Λιλής ξετρυπώνει στο νέο του Incoming μουσικά και μη links που δικαιώνουν τα outsider.

Unknown Pleasures

Στο νέο του Incoming ο Δημήτρης Λιλής ξεθάβει πάλι μικρούς θησαυρούς και εύχεται στους πιτσιρικάδες να γίνουν οι Andre3000 αυτού του κόσμου. 

Reject False Icons

Στο νέο Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναλύει το νέο κοινωνικό σύνθημα που όλους μας ενώνει, όπως το είχαν προλάβει οι Gorillaz.

Από την αρχή

Το πρώτο Incoming του 2022 έχει μία σχεδόν πολιτική τοποθέτηση και 3 συλλογές που υμνούν την άγνωστη ηλεκτρονική πλευρά των 90s.

Dear Santa

Στο τελευταίο Incoming του Δημήτρη Λιλή για το 2021 ήρθε η ώρα για τις λίστες της χρονιάς και τις σκέψεις για την επόμενη.  

Η αλήθεια για τις λίστες

Στο νέο του Incoming ο Δημήτρης Λιλής αναλύει τον τύπο των ανθρώπων που ορίζουν τη λιστομανία κάθε τέλος του χρόνου.

avopolis_google_news

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin' ο Ζώης Χαλκιόπουλος βάζει πάλι στο πικάπ τον πρώτο δίσκο που απέκτησε ποτέ.

Στο τέλος κάθε μήνα, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει δέκα αξιόλογες κυκλοφορίες από την εγχώρια εναλλακτική ανεξάρτητη παραγωγή.  Ακούστε τις με ή χωρίς podcast σχολιασμό. 

Ανταπόκριση (και μερικοί προβληματισμοί γύρω) από την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο VOX, από έναν άνθρωπο που «δεν ακούει ελληνικά».

Top