Οι Seven Witches, μπάντα του πρώην κιθαρίστα των Savatage, Jack Frost και του τραγουδιστή των Helstar, James Rivera, ανακοίνωσαν ότι το συμβόλαιο με την εταιρία τους έληξε και ότι είναι έτοιμοι να υπογράψουν καινούργιο συμβόλαιο με άλλη εταιρία. Επίσης, ο δίσκος του Jack αρχίζει και βγαίνει υπέροχος (σύμφωνα με δημοσίευμα στο επίσημο site της μπάντας). Ο δίσκος που θα λέγεται “Out In The Cold”, θα περιλαμβάνει συμμετοχές απο τους: Joey Vera (Armored Saint, Fates Warning), Ted Poley, Rev Jones (MSG), Terri Ilous (XYZ), Jeff Martin (Racer X), Chuck White (Ion Vein) και Patrik Johansson (Yngwie Malmsteen).
Επίσης σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο τρίτος δίσκος των Bronx Casket Company (όπου συμμετέχουν ο Frost και μπασίστας των Overkill, D.D. Verni) με τίτλο “Hellirific”, ολοκληρώθηκε και θα κυκλοφορήσει μέσω της Regain Records. Το Μάιο θα προηγηθεί ένα sinlge για το κομμάτι “Little Dead Girl” που θα συνοδεύεται και απο βίντεο.
Σε άλλα νέα των Witches, το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει το πρώτο επίσημο DVD της μπάντας με τίτλο “Years Of The Witch”. Θα περιέχει ακυκλοφόρητες φωτογραφίες και βίντεο απο όλα τα στάδια εξέλιξης της μπάντας μέχρι και σήμερα. Τέλος ο πιθανότερος τίτλος του νέου δίσκου των Seven Witches θα είναι “Metal Nation”.