Οι MATHAME από την Ιταλία φέρνουν στην Αθήνα ένα από τα τελευταία τους AV show την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Αν δεν γνωρίζετε ποιοι είναι αλλά θα θέλατε -εχμ- να μάθετε, look no further, we got you covered.

10 facts που αξίζει να μάθετε για τους MATHAME

1. Το όνομα του διδύμου προέρχεται από τα ονόματα Matteo και Amadeo Giovanelli. Τα αδέρφια μεγάλωσαν σε ένα μικρό χωριό στις παρυφές του ηφαιστείου της Αίτνας και έχουν έντεκα χρόνια διαφορά μεταξύ τους (38 και 27 αντίστοιχα).

2. Οι γονείς τους ήταν φανατικοί μουσικόφιλοι και στα 80s έτρεχαν τον πιο πετυχημένο ραδιοφωνικό σταθμό της περιοχής.

3. Ως μουσικό δίδυμο υπάρχουν από το 2013, αλλά το πρώτο τους breakthrough ήρθε όταν κυκλοφόρησαν EP στην Afterlife των Tale Of Us.

4. Τελευταία τους κυκλοφορία είναι το Memo (Astralwerks, 2023), ένα κολάζ ήχων που λειτουργεί ως αισθητηριακό ταξίδι και εμπνέεται από την επιστημονική φαντασία και από την έννοια της μονομυθίας όπως την όρισε ο Joseph Campbell στο βιβλίο του A Hero's Journey.

5. Έχουν σπουδάσει και οι δύο μουσική. Ο Amedeo μάλιστα εξειδικεύτηκε στο βιολί, ενώ ο Mattheo συνέχισε τις σπουδές του και σε σχολή κινηματογράφου.

6. Έχουν εμφανιστεί στο Coachella, το Sonus, το Ultra Miami Resistance  και το Tomorrowland.

7. Έχουν συνεργαστεί μεταξύ άλλων σε remix projects με Diplo, Adriatique και ZHU.

8. Θεωρούνται κορυφαίοι στο είδος της μελωδικής techno και στα live AV shows τους στόχο τους έχουν την απόλυτη εμβύθιση του θεατή, ενώ χρησιμοποιούν συχνά την Τεχνητή Νοημοσύνη τόσο στην παραγωγή του artwork των κομματιών τους, όσο και στην παραγωγή των visuals.

9. Opening acts της εμφάνισής τους στον Λυκαβηττό θα είναι ο ηλεκτρονικός παραγωγός Lyke αλλά και ο γιος του Black Coffee, Sona.

10. To οπτικοακουστικό show-υπερπαραγωγή που ετοιμάζουν -σε διοργάνωση Plisskën Festival- είναι ένα από τα τελευταία τέτοιου μεγέθους που σκοπεύουν να παρουσιάσουν και το πρώτο τέτοιου τύπου show που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στο Δημοτικό Θέατρο του Λυκαβηττού.

❯ ❯ INFO

➤ ΠΟΡΤΕΣ

 Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30

➤ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

O Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 19.00 έως τις 21.30 ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου. Μετά το πέρας της συναυλίας, το shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το θέατρο.

➤ WARNING 

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα χρησιμοποιηθεί strobe lighting. Δεν θα είναι ασφαλές για οποιονδήποτε με επιληψία και φωτοευαισθησία. 

❯ ❯ TICKETS

More.com Network:
Online: www.more.com/music/mathame/
Τηλ: 211 7700000

Σημεία προπώλησης: 
Public καταστήματα // Nova καταστήματα // More Spot Technopolis

Χώρος:
Δημοτικό θέατρο Λυκαβηττού
Λόφος Λυκαβηττού 114 71, Αθήνα   

Σύνδεσμοι:

Website
Instagram
Twitter
Facebook

➤ ΑμεΑ - * H διάθεση των εισιτηρίων ΑμεΑ πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας και προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured