Η μυστηριώδης κολλεκτίβα, διάσημη για τις απαράμιλλες live εμφανίσεις της επισκέπτεται Αθήνα και Θεσσαλονίκη για δύο μοναδικά shows που θα συζητηθούν. Εσύ θα το χάσεις; 

Συγκεντρώσαμε 10 λόγους για τους οποίος αξίζει να μπεις στο ιδιαίτερο σύμπαν των L'Entourloop, απολαμβάνοντάς τους live το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Arch Club Live Stage.

1.  Ο Sir James και ο King Johnny είναι οι πιο δυναμικοί «παππούδες» της γαλλικής μουσικής σκηνής. Συνδυάζοντας στοιχεία Hip Hop, reggae, dub και electro ("Banginghip-hopinaYardieStyle") έχουν χαράξει μια μοναδική θέση στη μουσική βιομηχανία, έχουν συναρπάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο με τη μεταδοτική τους ενέργεια και τον πρωτοποριακό τους ήχο.

2. Τα πρώτα 4 χρόνια ύπαρξής του, το σχήμα έδωσε πάνω από 500 συναυλίες. Συνολικά έχουν βάλει φωτιά σε πάνω από 300 stages σε όλον τον κόσμο.

3. Με τρία άλμπουμ στο ενεργητικό τους -“Chickens In Your Town” (2015), “Le Savoir Faire” (2017), “La Clarté dans la Confusion” (2022)- οι L'Entourloop έχουν συνδυάσει στη μουσική τους, όπως μόνο αυτοί μπορούν, κορυφαίους καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής. Από τον Bounty Killer, τον Ken Booth, τον Skarra Mucci, τον Alborosie και τον Kabaka Pyramid - για να αναφέρουμε μόνο ελάχιστους - από την πλευρά της reggae, μέχρι τον Chali 2na, τον Promoe, τη Reverie από τη μεριά του Hip Hop και παραγωγούς όπως τον Panda Dub και τον Degiheugi.

4. Κινούνται μεταξύ Kingston, Λονδίνου και Νέας Υόρκης  και είναι δεινοί diggers, λάτρεις του βινυλίου και των σπάνιων κυκλοφοριών. Τρελαίνονται επίσης για τον κινηματογράφο γιαυτό και τα shows τους είναι εμπλουτισμένα με εντυπωσιακά visuals  και σινεφίλ αναφορές.

5.  Για τα δύο full live shows τους στην Ελλάδα φέρνουν μαζί τους τον ασύγκριτο Troy Berkley από τη Bermuda, τον ταλαντούχο και πολύ γνώριμο στην Ελλάδα Blabber Mouf και τον εξαιρετικό τρομπετίστα N'Zeng, ενώ τις συναυλίες ανοίγει ο πολυτάλαντος Kill Emil.

 

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου Arch Club – Live Stage, Ελασιδών 6, Γκάζι

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

 Early bird: 18€ | Phase 1: 22€ | Phase 2: 25€ | Walk in: 28€

 
 Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr και του δικτύου καταστημάτων: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

Tickets Link: https://www.viva.gr/tickets/music/lentourloop-full-show-live-in-athens/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured