Ως μια εμπειρία χαμένη στον χρόνο που σε αφήνει άφωνο, έτσι έχει αποτυπωθεί πολλές φορές στον Τύπο το live show του Nils Frahm, ενός από τους πιο σημαντικούς συνθέτες των τελευταίων χρόνων που κατάφερε να ενσωματώσει την κλασσική παιδεία στην ηλεκτρονική φόρμα μα τον πλέον ενδιαφέροντα τρόπο και να συστήσει «χαμένους» μουσικούς κόσμους στο ευρύτερο κοινό της ηλεκτρονικής μουσικής.

Με νέο, πολύ προσωπικό album πριν από λίγους μήνες, με τίτλο Music For Animals και μια νέα περιοδεία με τίτλο Music For ο Nils Frahm γυρνάει ξανά όλον τον κόσμο με ολοκαίνουρια μουσική κι ένα ολοκαίνουριο show κομμένο και ραμμένο πάνω της, το οποίο θα παρουσιάσει και στην Ελλάδα την Παρασκευή 23 Ιουνίου στο Ηρώδειο.

Αυτά είναι 5 videos που δίνουν μια γεύση για την εξαιρετική μουσικότητα του Nils Frahm του, την εμπειρία  των συναυλιών του και το συναισθηματικό βάθος τόσο της μουσικής όσο και των shows του, δημιουργώντας προσμονή και ενθουσιασμό για την επερχόμενη ζωντανή εμπειρία σας με τον Nils Frahm κάτω απ’ την Ακρόπολη.

 

"Says" (live at the Montreux Jazz Festival):

H χαρακτηριστική ενέργεια μιας ζωντανής εμφάνισης του Nils Frahm καθώς παραδίδει μια μαγευτική ερμηνεία του "Says" στο Φεστιβάλ Τζαζ του Μοντρέ. Ένα μοναδικό blend πιάνου, συνθεσάιζερ και ηλεκτρονικών στοιχείων δημιουργεί μια καθηλωτική και ονειρική ατμόσφαιρα από αυτές στις οποίες ο Γερμανός συνθέτης είναι αληθινός σπεσιαλίστας.

 

"All Melody" (live from Tripping with Nils Frahm):

To ομότιτλο track από το album  "All Melody" που χάρισε στον Nils Frahm διεθνή αναγνώριση σε live συνθήκη. Περίπλοκες πιανιστικές μελωδίες, ηλεκτρονικές υφές και υψηλή δεξιοτεχνία προσκαλούν σε ένα μαγικό ταξίδι.

 

"Spaces"

Το επίσημο trailer για το ζωντανό άλμπουμ και την ταινία του Nils Frahm, "Spaces", προσφέρει μια ματιά στην καθηλωτική και οπτικά εντυπωσιακή φύση των ζωντανών εμφανίσεών του. Το τρέιλερ παρουσιάζει αποσπάσματα από διαφορετικές παραστάσεις, αναδεικνύοντας το δυναμικό εύρος της μουσικής του και τα συναρπαστικά οπτικά στοιχεία που συνοδεύουν τις εμφανίσεις του.

 

"Hammers" (live in Berlin):

Μια δυνατή και έντονη ζωντανή εμφάνιση του "Hammers" του Nils Frahm με τη σύνθεση να χτίζεται σταδιακά επιδεικνύοντας την ικανότητά του να δημιουργεί ένταση και να απελευθερώνει μέσα από το αριστοτεχνικό του παίξιμο πιάνου και την επιδέξια χρήση πετάλων και εφέ.

 

Nils Frahm at Funkhaus Berlin

Βυθιστείτε στο άδυτο ενός mastermind με δώδεκα λεπτά θέασης του διάσημου custom – built studio που για τον Nils Frahm είναι το δεύτερο σπίτι του. Αν ένα μέρος μπορεί να επηρεάσει τη μουσική ενός μεγάλου καλλιτέχνη το Funkhaus είναι σίγουρα ένα τέτοιο.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured