Από το "90 retro", το πρώτο video της ever, που ανέβηκε όταν ήταν μόνο 18 χρονών, μέχρι τις συνεργασίες της με Las Ninyas del Corro, Kaos Urbano, Sofia Gabbana, αλλά και το αγόρι της, Swit Eme, μέχρι το "Mugshot" που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγους μήνες, αυτά είναι τα 10+ 1 videos που αξίζει να δείτε για να «ζεσταθείτε» για την εμφάνισή της Ισπανίδας superstar στην Αθήνα! Με νέο ολοκληρωμένο δίσκο στις αποσκευές της, και έχοντας το τελευταίο έτος δημιουργήσει πληθώρα από εντυπωσιακά και αγαπημένα hits, η Santa Salut γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος για μία εκρηκτική βραδιά αυτό το  Σάββατο  4 Μαρτίου στο Arch Club-Live Stage.

 

90 retro

Μόλις 18 χρονών, ναι, με τέτοιο flow.

 

Retroexplosivo

Πάμε όλοι μαζί: Este es mi estilo, tal vez parezca agresivo, expresivo, corrosivo (αυτό είναι το στυλ μου / ίσως φαίνεται επιθετικό, εκφραστικό, διεφθαρμένο)

 

Bastardas (feat. Las Ninyas del Corro)

Γυναικεία ενδυνάμωση από ένα επιτόπιο girl group που δε μασάει μία.

 

Sin Pasaje (w/ Swit Eme)

Πάνω από 2 εκατομμύρια views έχει το video της συνεργασία της με τον Καταλανό ράπερ Swit Eme, με τον οποίο είναι ζευγάρι και στην πραγαματική ζωή.

 

Cállate (w/ Kaos Urbano)

Ίσως η πιο θυμωμένη εκδοχή της Santa Salut εντοπίζεται σε αυτή εδώ τη συνεργασία της με το punk αντιφασιστικό συγκρότημα των Kaos Urbano, εξάλλου Cállate σημαίνει Σκάσε!

 

Yo Les Cantaré

«Εγώ θα σας τραγουδήσω» δηλώνει όχι μία αλλά δεκάδες φορές σε αυτό το τραγούδι. Και αυτό συνεχίζει να κάνει μέχρι και σήμερα, με το δικό της ξεχωριστό street attitude.

 

Morfeo

Αισθητη η διαφορά στο επίπεδο παραγωής και βιντεοσκόπησης, πλέον η Santa Salut είναι σταρ κι εδώ είναι πιο R'n'B/ραδιοφωνική από ποτέ.

 

Duro 

Γυρισμένο σε διάφορα σημεία της Βαρκελώνης, συμπεριλαμβανομένης και της Sagrada Familia, το Duro είναι ένα από τα μεγαλύτερα hit της.

 

Self Love

Ένα από τα λίγα τραγούδια της με τίτλο στα αγγλικά (και κάποιους στίχους στα γαλλικά). VIBES.

 

Ultra-Three (w/ Elane Meta & Sofia Gabbana)

GIRL POWER επί τρία, άλλη μία συνεργασία της-φωτιά.

 

Mugshot

Κυκλοφόρησε μόλις πριν 5 μήνες, είναι ένα από τα καλύτερα video clips της, ακούγεται δυνατά και μπορεί να παίζει στο repeat ξανά και ξανά και ξανά!

 

Η Santa Salut επιστρέφει στην Αθήνα το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 στο Arch Club - Live Stage, με opening act την Inka και τη Σεμέλη. Περισσότερα εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured