Ένας ΑΕΚτζής, δυο βάζελοι και δύο γαύροι συναντιούνται μετά το γήπεδο και αρχίζουν το «ξύλο». Μια μικρή προθέρμανση εδώ, πριν την οριστική μορφή της σχετικής τους στήλης στο Avopolis...

Παναγιώτης Μένεγος: ΟΦΗ-Θρησκεία-Ανεξαρτησία... Στο 4-1, μέσω κινητών, δίνεται ραντεβού στο αεροδρόμιο, ο Πεσέιρο αποδέχεται στο μυαλό του την πρόταση της Μπενφίκα (ή την αποδέχονται στον Παναθηναϊκό γι’ αυτόν), ο Βγενόπουλος συντάσσει την επόμενη ανακοίνωση, στον Φορέα χαμογελάνε χαιρέκακα και ο Μπάγεβιτς το ξανασκέφτεται για ποια ομάδα έστειλε τον Μπουρουτζίκα να κλείσει προπονητικό κέντρο το καλοκαίρι στην Αυστρία...

 

Τόλης Νούτσος: Πώς λέει το σύνθημα; ΠΑΟ είσαι καύλα; Ε, ακριβώς το αντίθετο! Μάπα το καρπούζι, μπαγιάτικη η φρατζόλα, ληγμένο το λουκάνικο! Ρε Τεσέιρο σε ποιο παράλληλο σύμπαν αρμενίζεις; Ρε κακομοίρηδες, τέσσερα μπαλάκια απ’ τον ΟΦΗ;

Κωνσταντίνος Τσάβαλος: Τιμή και δόξα στον - ανόητο σαφώς - οπαδό του γαύρου που, μοναχός του, χθες βράδυ στο Ελ. Βεν. «εφύλαξε Θερμοπύλες», κάνοντας καζούρα στους συγκεντρωμένους βάζελους, οι οποίοι εννοείται ότι κόντεψαν να τον λυντσάρουν. Πράγμα που δεν μειώνει στο ελάχιστο το γενναίο της πράξης του. Ο Μιχαλόπουλος, εντωμεταξύ, μαθαίνει προπαίδεια: 2Χ7=14, του χρόνου θα είναι 3Χ5=15.

Θοδωρής Κανελλόπουλος: Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, με τον αυτόματο πιλότο, κερδίζει εύκολα τον Εργοτέλη και ο τίμιος Ογκουνσότο χάνει δυο γκολ σε κενό τέρμα. Άμα δεν σε θέλει η ρουφιάνα…

 

Τόλης Νούτσος: Και στην άλλη όχθη μίλησε, λέει, η καρδιά του πρωταθλητή... Τι παθαίνετε όλοι όταν βλέπετε απέναντι τον εγχώριο George Clooney, είναι ανεξήγητο. Θαμπώνεστε απ’ τους γκρίζους κροτάφους και το θεληματικό πηγούνι; Γκολ είπαμε να του βάλετε ρε, όχι να του πασάρετε το τηλέφωνό σας!

Παναγιώτης Μένεγος: Στο Φάληρο ο Σταυρίδης έγραφε το όνομά του στο μνημείο του άγνωστου διαιτητή - κομάντο, που λογικά κάποια μέρα θα στηθεί έξω από το Καραϊσκάκη.

Γιώργος Μιχαλόπουλος: Η ΑΕΚ με ψυχολογία-φόρμα στα επίπεδα που ποτέ δεν βρέθηκε με τον Φερέρ στον πάγκο, πέρασε ένα πολύ κουραστικό απόγευμα ακούγοντας από το ράδιο τον Μπακαγιόκο να χάνει το ένα γκολ μετά το άλλο. Αν μπορούσε να κάνει τα βασικά χτες, το καλοκαίρι μαζί με Δώνη θα ακολουθούσε το τέρας από την Αφρική, ο φονιάς των γιγάντων, ο άνθρωπος-σαΐτα και όχι ο Κλέιτον, που σύσσωμο το κέντρο του Ολυμπιακού ψάχνει από χτες.

 

Παναγιώτης Μένεγος: Στο κακόγουστο πανηγυράκι που λεγεται Σούπερ Λίγκα, ο Τζίγγερ και ο Ντέμης πούλησαν την αξιοπρέπεια δύο πολύ μεγάλων ομάδων για λίγα παραπάνω φράγκα από τον ΟΠΑΠ και μερικά ελεγχόμενα διαιτητικά σπόρια. Συμμαχώντας με το σύστημα που τόσα χρόνια (ούρλιαζαν ότι) τους πολεμά.

Σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε μέρος στο «ξύλο»: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured