Αυτή την ηχομπάρα, θα την βλέπετε και θα την ακούτε διπλή

 

Η ηχομπάρα Bluetooth Soundbar CASB240 της Crystal Audio υπόσχεται κορυφαία ποιότητα ήχου στην τηλεόρασή σας ενώ...κόβεται στα δύο και μετατρέπεται σε δύο ηχεία-δορυφόρους, για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. 

 

avopolis.team
avopolis.team

Για πολλούς από εμάς, η στιγμή που θα καθίσουμε στον καναπέ για να απολαύσουμε μια καλή ταινία ή την αγαπημένη μας σειρά, είναι ιερή. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την ανάγκη κορυφαίας ποιότητας εικόνας αλλά και ήχου, μιας και τα δύο πάνε χέρι-χέρι για να απογειώσουν την εμπειρία της προβολής. 

Ο κάθε χώρος, όμως, έχει τις δικές του ηχητικές ανάγκες και απαιτήσεις και πάνω ακριβώς σε αυτή την ιδέα γεννήθηκε η ηχομπάρα Bluetooth Soundbar CASB240 από την Crystal Audio. Τι είναι, δηλαδή; Με μία πρώτη ματιά, μπορεί να σας φαίνεται απλά μια μακρόστενη, ξαπλωτή μπάρα-ηχείο για την τηλεόρασή σας αλλά...μεταμορφώνεται! Την «κόβετε» στα δύο και αμέσως, έχετε δύο όρθια ηχεία δορυφόρους, ώστε να υπάρχει ευελιξία και το ηχοσύστημα να συμμορφώνεται με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου, αλλά και τις δικές σας. Αλλά και τι αισθητικές ανάγκες, μιας και όλοι θέλουμε ένα στυλάτο σαλόνι και ένα κομψό ηχοσύστημα, πάντα δίνει έξτρα πόντους…

 

Καλά όλα αυτά, αλλά τις θα σας προσφέρει ηχητικά το Bluetooth Soundbar CASB240; Για αρχή, ένα πολύ δυνατό μπάσο που φτάνει 45Hz, για μια απόλυτη εμπειρία. Μέσα σε όλα, ο πολυκάναλος ήχος που παράγεται από την ηχομπάρα μαζί με το Powerful Active Subwoofer, εξασφαλίζει απόλυτα ισορροπημένο, στερεοφωνικό ήχο. Και δεν χρειάζεται να μπλέκετε με καλώδια μιας και το Crystal Audio CASB-240 συνδέεται ασύρματα με Bluetooth. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τη θύρα USB μπορείτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, σε όποια συσκευή κι αν τα έχετε αποθηκευμένα, ενώ, μέσω της θύρας Auxiliary, μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε πηγή ήχου. 

 

Αρκεί να συνδέσετε την τηλεόραση ή την εξωτερική συσκευή σας στην 2 σε 1 ηχομπάρα της Crystal Audio μέσω οπτικής θύρας,ώστε η κορυφαία ποιότητα ήχου να έρθει στο σαλόνι σας. Και επειδή, όταν καθόμαστε στον καναπέ, θέλουμε όλα να είναι πιο εύκολα, το Bluetooth Soundbar CASB240 διαθέτει ενδείξεις LED, πλήκτρα ελέγχου για εύκολη πρόσβαση αλλά και τηλεχειριστήριο, για να μην σηκώνεστε κάθε λίγο και λιγάκι.

Πολλές δυνατότητες, κορυφαία ποιότητα ήχου και απόλυτα κομψός σχεδιασμός κάνουν το Bluetooth Soundbar CASB240 της Crystal Audio την επόμενη must αγορά σας που θα σας αποζημιώσει για όλα εκείνα τα βράδια που αποφασίσατε να μείνετε στο σπίτι.

Περισσότερα για το Bluetooth Soundbar CASB240 της Crystal Audio εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Avopolis αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, ξανακούγοντας

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Ο

 

Η ηχομπάρα Bluetooth Soundbar CASB240 της Crystal Audio υπόσχεται κορυφαία ποιότητα ήχου στην

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

HOT STORIES

Ακούστε και δείτε το "Monumental" στο οποίο ο μουσικός «πειράζει» τον Ολυμπιακό Ύμνο για τις ανάγκες της συλλογής SS21 του Thom Browne.

Στις 24 και 25 Ιουλίου στο Terra Republic με Πυξ Λαξ, Villagers of Ioannina City, Rotting Christ, μεταξύ άλλων.

Ξέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Violet Bent Backwards Over the Grass.

Top