Τέσσερις μόνο ημέρες απέμειναν πριν τη λήξη των συμμετοχών για τη Yurovision, τον εναλλακτικό μουσικό διαγωνισμό του Vinyl Microstore που θα λάβει χώρα στο Gagarin 205 στις 8 Μαϊου.

Το indie δισκοπωλείο (http://vinylmicrostore.gr/), από το οποίο ξεπήδησε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα, αν όχι το πιο ενδιαφέρον, online μουσικό ραδιόφωνο, το VM Radio, δίνει τη δική του εκδοχή ενός διαγωνισμού νέων μουσικών, που μάλιστα (απαραιτήτως) δεν πρέπει να ανήκουν στην ΑΕΠΙ.

Οι ενδιαφερόμενοι μουσικοί μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους στο vinyl microstore μέχρι τις 20 Απριλίου. Η επιτροπή που θα επιλέξει τις 12 συμμετοχές του τελικού αποτελείται από παραγωγούς του vm radio (Χρ. Δασκαλόπουλος, Αργ. Ζήλος, Χρ. Καρράς, Δημ. Πολιτάκης). Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει στις 25 Απριλίου.

Ο τελικός διαγωνισμός θα γίνει στο Gagarin στις 9 Μαϊου όπου οι προκριθέντες θα παρουσιάσουν ζωντανά την πρόταση τους. Ο νικητής της βραδιάς θα αναδειχθεί από το κοινό και την κριτική επιτροπή του τελικού. Το ίδιο βράδυ θα κυκλοφορήσει CD που θα περιλαμβάνει και τις 12 συμμετοχές.

Ακολουθούν οι όροι συμμετοχής:

1. Μέρος στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μουσικοί που διαμένουν στην χώρα, οι όποιοι δεν είναι μέλη της ΑΕΠΙ.

2. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να στείλουν ένα (1) κομμάτι της αρεσκείας τους χωρίς κάποιο περιορισμό στο ύφος ή στους στίχους αρκεί να είναι δικής τους σύνθεσης και να μην έχει εκδοθεί σε μορφή βινυλίου ή CD.

3. Οι προτάσεις μπορούν να σταλούν ταχυδρομικά στο vinyl microstore (Διδότου 34, 10680, Αθήνα) ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τελική ημερομηνία υποβολής της πρότασης ορίζεται η 20η Απριλίου και ώρα 15:00 απογευματινή.

4. Οι μουσικοί που θα προκριθούν στον τελικό οφείλουν να υποστηρίξουν ζωντανά την πρότασή τους την Τρίτη 8 Μαϊου (γενική δοκιμή) και την Τετάρτη 9 Μαϊου (τελικός).

Για περισσότερες πληροφορίες και απορίες τηλεφωνήστε στο 210 3614544 ή http://vinylmicrostore.gr/.

Στοιχεία του άρθρου έχουν αντληθεί από το Δελτίο Τύπου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured