Δύο αδέρφια που με μια πλειάδα ταλέντων αλλά και με το δικό τους impact στην underground (εντός ή εκτός εισαγωγικών) σκηνή της πόλης, ο Λάκης και ο Άρης Ιωνάς, ήταν υπεύθυνοι για το 9ήμερο της πρωτότυπης έκθεσης «Part Time Punks» που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα ΔΕΣΤΕ, με τη συμμετοχή των ακόλουθων καλλιτεχνών: Νίκος Γουλής, Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος, Λάκης και 'Αρης Ιωνάς, Ειρήνη Καραγιαννοπούλου, Em Kei, Τεό Μιχαήλ, Ντόρα Οικονόμου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Ραλλού Παναγιώτου, Ζωή Παππά, Ramsey Williamson, Victory Collapse, Legal Tender.



Και τί δεν κάνουν τα δύο αδέρφια: Εκθέσεις, έκδοση του Velvet (ίσως το μοναδικό free press της πόλης που όταν κάνει party ο κόσμος περιμένει στο... δρόμο τη σειρά του για να μπει) και του Athens Art Map και εσχάτως μας προέκυψαν DIY (do it yourself) μουσικοί με έντονο το στοιχείο του χιούμορ (της σάτιρας των punk στεγανών; Της παρουσίας των γλόμπων καφενείου;) ως Callas.



Ωδή στο DIY και όλο το σκηνικό, από το άστο-όπως-είναι του περιβάλλοντος χώρου (βλ. φωτογραφίες) ως το χύμα Δελτίο Τύπου που καλά καλά δεν ανέφερε τί ώρα θα εμφανίζονταν οι ίδιοι και οι Victory Collapse. Όλα μέρος του ίδιου παρονομαστή, που για το σαββατιάτικο βράδυ ήταν ό,τι έπρεπε, όπως και για την "κατάστασή" μας, αφού αυτό τον καιρό -με πολύ κόπο- ετοιμάζουμε μια έκδοση (=βιβλίο) για το punk...



Η εικόνα, αυτή τη φορά, έχει μεγαλύτερη σημασία από τις λέξεις...





 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured