Που

Στο Κάστρο Petrovaradin, στην πόλη Novi Sad, στη Σερβία.

Πότε

Από την Πέμπτη 7/7 έως την Κυριακή 10/7.

Πώς

Με την Aegean, η οποία πραγματοποιεί έως και 7 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα! Μπορείς να κλείσεις σήμερα κιόλας τα εισιτήρια στο aegeanair.com με την κάρτα σου –χωρίς επιπλέον χρεώσεις!

Festivals16_Exit3.jpg

Line up

Πέμπτη 7/7: Bastille, Ellie Goulding, Anti-Flag, Dasha Rush, Dimitri Vegas & Like Mike, Disciples, DJ Hype, Graham Candy, James Zabiela, MS Dynamite, Mant, My Baby, Sigma (DJ set).

Παρασκευή 8/7: David Guetta, George Clinton, Jackmaster, At The Gates, Borghesia, Born from Pain, Congo Natty, Hernan Cattaneo B2B Henry Saiz, Kensington, Mind Against, Modestep DJ Set, Moritz Von Oswald, Psyk, Raised Fist, Sarah Farina, Wilkinson DJ Set feat. MC Ad-Apt, Zadig.

Σάββατο 9/7: The Vaccines, Hot Since 82, Nicky Romero, Robin Schulz, Tinariwen, Antigone, Cock Sparrer, Dub Pistols, Feder, Francois X, Ivy Lab, Paradise Lost, Rene Lavice, Sam Feldt, Shlomo, Teddy Killerz, Tommy Four Seven, Xaon.

Κυριακή 10/7: The Prodigy, Whiz Khalifa, Amon Din, Bombader, Dave Clarke, Marco Carola, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Stormzy, Toxic Holocaust, War Engine.

Festivals16_Exit2.jpg

Εισιτήρια

Για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ το κόστος είναι 121 ευρώ, ενώ έχεις τη δυνατότητα επιλογής του VIP Gold Ticket, με ειδικά προνόμια, στην τιμή των 275 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις, συμπεριλαμβάνεται το camping και όλοι οι φόροι.

Διαμονή στο camp

Το Exit Village είναι ένα πλήρες διαμορφωμένο camping στην όμορφη παραλία του Štrand Brach, που έχει στόχο να προσελκύσει το κοινό που ενδιαφέρεται να συνδυάσει τη μουσική με τις διακοπές. Το κόστος διαμονής είναι ημερησίως 38,5 ευρώ ανά άτομο.

Festivals16_Exit4.jpg

Tips

•    Το δυνατό line-up, συνδυαστικά με το πολύ προσιτό εισιτήριο, και η μεταμόρφωση του Κάστρου Πετροράβαντιν (σ.σ. γνωστό και ως το Γιβραλτάρ του Δούναβη) στο απόλυτο πάρτι, προσελκύει πάνω από 200.000 κόσμο ετησίως στο φεστιβάλ.

•    Μετά την λήξη του Exit Festival, τα ηνία παίρνει το Exit Adventure στην Αδριατική (Πέμπτη 14/7-Σάββατο 16/7) και συγκεκριμένα στο Jaz Beach, στο Μαυροβούνιο, για το 3ο Sea Dance Festival, όπου ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των: Skrillex, Lost Frequencies, Sister Bliss, Faithless DJ Set, Stereo MCs, Hurts, Zomboy.

•    Είναι ευκαιρία να συνδυάσεις την μουσική εμπειρία του Exit με ένα ταξίδι στο Βελιγράδι, την καταπράσινη πρωτεύουσα της Σερβίας! Από την ιστοσελίδα της Aegean μπορείς ταυτόχρονα να οργανώσεις το ταξίδι σου και να κερδίσεις επιπλέον μίλια εξαργύρωσης για κρατήσεις ξενοδοχείου!

Πτήσεις για Βελιγράδι

Με την Aegean, πραγματοποιούνται έως και 7 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα. Μέσω του Low Fare Calendar της Aegean, έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις το ταξίδι σου, επιλέγοντας οικονομικά εισιτήρια!

Festivals16_Belgrade.jpg

Travel info

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, υπάρχουν ειδικά λεωφορεία που σε μεταφέρουν στο φεστιβάλ. Η διαδρομή είναι 1,5 ώρα και η τιμή είναι 10 ευρώ.

http://www.exitfest.org/en

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured