Που

Στο Passeio Marítimo de Algés (μόλις 8’ από το ιστορικό κέντρο της Λισαβόνας).

Πότε

Πέμπτη 7/7 με Σάββατο 9/7.

Πώς

Με την Aegean, η οποία πραγματοποιεί έως και τρεις πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα! Μπορείς να κλείσεις σήμερα κιόλας τα εισιτήρια στο aegeanair.com με την κάρτα σου –χωρίς επιπλέον χρεώσεις!

Festivals16_NosAlive_01.jpg

Line up 

Πέμπτη 7/7: The Chemical Brothers, Pixies, Robert Plant & The Sensational Space Shifters, Wolf Alice, Biffy Clyro, John Grant, The 1975, 2ManyDJs (DJ set), Soulwax, Vintage Trouble, Junior Boys, Sean Riley & The Slowriders, L.A., The Happy Mess, Branko Live, SG Lewis, Marco Rodrigues, Bob Moses, Xinobi Live, Raquel Tavares, Throes + The Shine, Dead Combo e As Cordas da ma Fama, Dr. John Cooper Clarke, Salvador Martinha ft. Tatanka, The Poppers, A.J. & The Rockin’ Trio.

Παρασκευή 8/7: Radiohead, Tame Impala, Foals, Two Door Cinema Club, Years & Years, Hot Chip, Father John Misty, Carlao, Jagwar Ma, Courtney Barnett, Da Chick, Marco Oliveira, Vanessa Alves, DJ Kamala, Lotus Fever, DJ A Boy Named Sue, Elotee.

Σάββατο 9/7: Arcade Fire, M83, Grimes, Band Of Horses, Four Tet, Ratatat, Calexico, Agir, Little Scream, Jose Gonzalez, Vetustra Morla, Tiago Bettencourt, Mirror People, Francis Dale, Isaura.

Εισιτήρια

Για όλο το φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου του camping, η τιμή ανέρχεται στα 130,26 ευρώ/άτομο. Σε περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρει το camping, το ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει 56 ευρώ και το τριήμερο 119 ευρώ.

Festivals16_NosAlive_2.jpg

Διαμονή στο camp

Το ημερήσιο κόστος είναι 17 ευρώ (σ.σ. τιμή για το τριήμερο φεστιβάλ, ενώ αυξάνεται κατά 6 ευρώ για 4 ή 5 νύχτες αντιστοίχως εάν θέλεις να κάνεις παραπάνω διακοπές), με προϋπόθεση να έχεις τη δική σου σκηνή. Στην τιμή περιλαμβάνονται και οι μετακινήσεις με shuttle bus στους χώρους του φεστιβάλ, όλες τις ώρες.

Tips

•    Η Λισαβόνα είναι μια πόλη που αξίζει να επισκεφθείς και, ιδανικότερα, να τη συνδυάσεις με την εμπειρία του Nos Alive, εφόσον είναι δίπλα!

•    Value for money: Λίγα φεστιβάλ δίνουν την δυνατότητα να δεις τόσα μαζεμένα headliners σε τόσο οικονομική τιμή!

•    Το camping είναι τετράστερο. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη και διαθέτει, μεταξύ άλλων, πισίνα, γήπεδα τένις και μίνι-γκολφ.

Festivals16_NosAlive_3.jpg

•    Οι συναυλίες ξεκινούν από το απόγευμα και συνεχίζονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οπότε θα κάνεις τη νύχτα μέρα - άλλωστε αυτό είναι και το νόημα!

•    Οι παραλίες απέχουν μόλις 15’ για όσους από εσάς θέλετε να συνδυάσετε το φεστιβάλ με καλοκαιρινές βουτιές.

Festivals16_NosAlive_4.jpg

Πτήσεις για Λισαβόνα

Με την Aegean, πραγματοποιούνται έως και τρεις πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα. Μέσω της εφαρμογής Low Fare Calendar της Aegean, έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις το ταξίδι σου, επιλέγοντας οικονομικά εισιτήρια!

Travel info

Από το αεροδρόμιο της Λισαβόνας μπορείς να πάρεις τα λεωφορεία 783 και 705 για το Alges (από τη στάση το φεστιβάλ είναι 5’ περπάτημα) ή το μετρό αρχικά με προορισμό το σταθμό Alameda, θα αλλάξεις γραμμή για το Cais do Sodre, όπου θα πάρεις το τρένο για το Alges. Η συνολική απόσταση είναι περίπου 50’. Εάν είσαι ήδη στη Λισαβόνα, η πρόσβαση στο φεστιβάλ είναι πανεύκολη μέσω των 12 λεωφορειακών γραμμών, του μετρό και του τρένου.

www.nosalive.com

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured