Tελείωσε η πρώτη φάση του dance event του καλοκαιριού που παρουσιάζει η Heineken Music. Το THIRST, ένα παγκόσμιο γεγονός της χορευτικής μουσικής, που προσφέρει την ευκαιρία στους καλύτερους DJ ανά τον κόσμο να παίξουν μουσική μαζί με τον master του είδους, Paul Oakenfold, σε ένα αξέχαστο dance event, βρίσκεται πλέον στο δεύτερο στάδιό του. Θυμίζουμε ότι κατόπιν διαγωνισμού με τη συμμετοχή νέων DJ από όλη την Ελλάδα, θα αναδειχθεί ένας νικητής, ο οποίος θα παίξει μουσική μαζί με τον Paul Oakenfold το Σάββατο 28 Ιουνίου.

Το THIRST, το οποίο ξεκίνησε την παγκόσμια πορεία του τον Σεπτέμβριο 2002, "επισκέφθηκε" την Ελλάδα το Μάιο με σκοπό την αναζήτηση νέων ταλέντων που θα διαμορφώσουν το μέλλον της διεθνούς dance σκηνής. Όσοι αποδέχθηκαν την πρόκληση μίας σημαντικής μουσικής διάκρισης, θα κληθούν να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο breaking, rinsing και mixing των αγαπημένων τους κομματιών. Οι ενδιαφερόμενοι απ΄ όλη την Ελλάδα έστειλαν 30' από το DJ set τους στους ραδιοσταθμούς BEST FM (Αθήνα), STAR FM (Θεσσαλονίκη) και RELAX FM (Πάτρα) μέχρι τις 19 Μαΐου.

Ειδική επιτροπή αποτελούμενη από εκπρόσωπο των ραδιοφωνικών σταθμών, γνωστούς παραγωγούς και DJ, θα επιλέξει τρεις νικητές, οι οποίοι θα παίξουν σε τοπικά event στις τρεις αντίστοιχες πόλεις και θα αναδείξει τον νικητή με τη συμμετοχή του κοινού. Οι τρεις καλύτεροι DJ θα κληθούν να διαγωνιστούν στον τελικό της Αθήνας στις 27 Ιουνίου, όπου ο Paul Oakenfold θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή που θα παίξει μαζί με τον ίδιο, τον Daniele Davoli, καθώς και άλλους διεθνείς DJ στο κύριο event του THIRST. Επιπλέον, σε ένα ξεχωριστό THIRST session ο Paul Oakenfold θα αποκαλύψει τα μυστικά του mixing στον νικητή DJ, ενθαρρύνοντάς τον για μία δημιουργική συνέχεια.

Το THIRST, το οποίο έχει ήδη διεξαχθεί σε 14 χώρες από τον Σεπτέμβριο 2002 έως τον Απρίλιο 2003, έχει αναδείξει νέα ταλέντα, των οποίων τα πρώτα βήματα προδιαγράφουν ένα λαμπρό μέλλον. Για παράδειγμα, ο νικητής του THIRST στην Ιρλανδία είναι πλέον resident DJ στο club όπου πραγματοποιήθηκε το κύριο THIRST event, ενώ ο δεύτερος νικητής γράφει και κάνει την παραγωγή ενός νέου track μαζί με τον Daniele Davoli.

O Paul Oakenfold δήλωσε σχετικά: "Η συνεργασία με τη Heineken αποδεικνύεται πολύ καλή και πραγματικά υποστηρίζω την ιδέα να φέρνουμε τον κόσμο πιο κοντά στη μουσική. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις τον ενθουσιασμό, την αφοσίωση και το ταλέντο όλων των φιλόδοξων DJ από τις διάφορες χώρες που επισκεπτόμαστε. Πρόκειται για την επόμενη γενιά της dance μουσικής και σκοπός μου είναι να τους υποστηρίξω και να τους ενθαρρύνω όσο μπορώ περισσότερο. Η επιτυχία του THIRST είναι ήδη εμφανής με διαγωνιζόμενους και νικητές να κάνουν σημαντικά βήματα στο χώρο της dance σκηνής."

Η ανταπόκριση των fans της dance μουσικής στις 14 χώρες του κόσμου που έχουν υποδεχθεί το THIRST από το Σεπτέμβριο 2002 έως τώρα, το έχουν αναδείξει σε μία από τις πιο δημοφιλείς ενέργειες, καθώς και μία σημαντική πρόκληση για τους απανταχού φιλόδοξους και δημιουργικούς DJ της νέας γενιάς. Το THIRST θα επισκεφθεί συνολικά 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ξεκινώντας από την Ιρλανδία, πραγματοποιήθηκε ήδη με επιτυχία κατά το 2002 στη Σιγκαπούρη, τη Βραζιλία την Ταϊλάνδη, το Χονγκ-Κονγκ, την Κίνα και την Ταϊβάν, ενώ έως και τον Απρίλιο 2003 έχει ήδη πραγματοποιηθεί στο Πουέρτο Ρίκο, τη Χιλή, την Αργεντινή, τη Νέα Ζηλανδία, τη Μαλαισία, το Βιετνάμ και την Ιαπωνία.

Το site www.heinekenmusic.com παρέχει πλήρως ενημερωμένες πληροφορίες για τις τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια σκηνή του THIRST, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες του ελληνικού διαγωνισμού.

Με την εκπληκτική περιοδεία του THIRST και την προώθηση των πιο διακεκριμένων και των πιο ταλαντούχων ανερχόμενων DJs απ' όλο τον κόσμο, η Heineken φέρνει για ακόμη μια φορά τους φίλους της σύγχρονης μουσικής πιο κοντά στους αγαπημένους τους ήχους και τους δίνει την ευκαιρία να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον της διεθνούς dance σκηνής.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured