Δύο μόλις μέρες έμειναν για το 3ο BlendTechniques (Σάββατο 12/4, στο GaziMusicHall), το οποίο υπόσχεται στους φίλους της ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής ένα... 12ωρο non-stopevent! Μεγάλοι πρωταγωνιστές, ο στυλοβάτης του ναπολιτάνικου minimaltechnoMarcoCarola, ο άσσος της γερμανικής undergroundhouse σκηνής LocoDice και το παιδί-θαύμα από την Αργεντινή Guti, τους οποίους θα πλαισιώσουν οι residents της ομάδας Blend, Mikee & Manolaco. Με αυτήν λοιπόν την αφορμή, ο τελευταίος θυμάται 10 techno πάρτυ που του άλλαξαν τη ζωή...

πριβέ πάρτυ @ ιδιωτική βίλα (Διόνυσος, 2006)

300 άτομα σε μυστική τοποθεσία στον Διόνυσο, μία βίλα με 2 ορόφους γεμάτους από κόσμο, free ποτά για όλους και στα decks εγώ μαζί με Μikee, Stel, Zorz και άλλα παιδιά της εποχής.

Blend w/ Richie Hawtin, Gaiser, Troy Pierce & Manolaco @ CavoParadiso (Μύκονος, 2008)

Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα με το Blend σε ένα τόσο μεγάλο event στο Cavo Paradiso. Το όνομα του Richie Hawtin και της Minus δεν άφηνε πολλά περιθώρια για λάθη και θυμάμαι το τρελό άγχος που είχα μέχρι να τελειώσω το σετ μου και να μπορέσω να απολαύσω μετά ένα από τα καλύτερα και πιο χαρακτηριστικά σετ του βασιλιά Richie που έχω να θυμάμαι.

Welcommunity w/ Davide Squillace @ LaFermeElter (Colmar, 2011)

Το συγκεκριμένο event το τοποθετώ σ' αυτήν τη λίστα όχι μόνο γιατί ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε ένα πάρτυ στο εξωτερικό μαζί με τον φίλο μου Ikee και με καλεσμένο έναν από τους κορυφαίους DJs και παραγωγούς της γενιάς του –τον Davide Squillace– αλλά κυρίως για τις απίστευτες αναμνήσεις που μου χάρισαν οι μέρες παραμονής στη Γαλλία, μαζί με τους διοργανωτές (Welcommunity) και πολύ καλούς μου φίλους μου Julien, Ayhasca, Paul & Flo. Δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του event, αλλά κι ένα απίστευτο after party με θέα τα βουνά της βόρειας Γαλλίας…

Arthromanol_2

Cocoon into the Magic @ Warehouse (Λονδίνο, 2012)

Το πρώτο μου μεγάλο πάρτι ως clubber στο Λονδίνο. Το απόλυτο Warehouse event με τη σφραγίδα του Cocoon και τίτλο Into the Magic: 3 stages σε μια σκοτεινή γειτονιά της βρετανικής πρωτεύουσας και μερικοί από τους πιο αγαπημένους μου καλλιτέχνες, όπως ο Sven Väth, ο Mathias Kaden, ο Cassey και ο Carl Graig. Καλύτερο line-up δεν μπορούσα να φανταστώ. Χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και μαγικές εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Marco Carola, Mikee & Manolaco @ ONE (Αθήνα, 2012)

Αν δεν είχε γίνει άλλο πάρτυ από τότε, μπορεί να χορεύαμε ακόμη. Ένα από τα καλύτερα σετ που έχει κάνει ο Ιταλός στην Ελλάδα, κατά γνώμη μου, σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους της καλοκαιρινής Αθήνας. Το αποτέλεσμα; Ακόμα μία αξέχαστη εμπειρία.

Blend Techniques 1 w/ Richie Hawtin, Barem, Matador, Mikee & Manolaco @ ONE (Αθήνα, 2012) 

Παρά τα όποια προβλήματα, η πρώτη διοργάνωση του Techniques πέρασε στην ιστορία χάρη σε περισσότερους από 2000 clubbers, οι οποίοι αψήφησαν μέχρι και τη βροχή και χόρεψαν κάτω από αυτήν, υπό τους ήχους του μοναδικού Richie Hawtin και της παρέας του.

Mamacas Closing Party w/ Barem & Manolaco @ Mamacas (Αθήνα, 2013)

Κανείς δεν ξεχνά τη βραδιά που έκλεισε τις πόρτες του ένα μαγαζί-θρύλος στην αθηναϊκή νύχτα. Το Blend ήταν εκεί και μαζί με τον εκπρόσωπο της Minus και πολύ καλό μου φίλο Barem δώσαμε όλοι μαζί τον καλύτερό μας εαυτό, χαρίζοντας στον κόσμο μια νύχτα που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Μέχρι και καπνογόνο άναψα εκείνο το βράδυ!

after party @ ιδιωτική βίλα (Μύκονος, 2013)

Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να ακολουθείς μέχρι τέλους ένα πάρτυ, γιατί, αν δεν το κάνεις, μπορεί να χάσεις το καλύτερο κομμάτι του. Έτσι και με το event των κυρίων Guti, Davide Squillace & Tale Of Us στο αγαπημένο μας club στην Μύκονο, το Cavo Paradiso. Οι οποίοι, αφού μας ταξίδεψαν «επισήμως» για 6 και πλέον ώρες, μας επεφύλαξαν το καλύτερο για τη συνέχεια: το πάρτυ συνεχίστηκε σε πριβέ βίλα σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα θάλασσα, με τους DJs να μιξάρουν σε μορφή ανελέητου back2back! Όσοι βρεθήκαμε εκεί δεν πιστεύαμε τι ζούμε.

20 years Time Warp @ Maimarkthalle (Mannheim, 2014)

Η πιο πρόσφατη σχετική μου εμπειρία και με όλη τη σημασία της λέξης αξέχαστη είναι αυτή του φετινού Time Warp, στο Mannheim της Γερμανίας.  Ίσως το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός που έχω παρακολουθήσει από κοντά και έχω πάρει λίγη από τη μαγεία του. Απίστευτη ατμόσφαιρα, τρομερός ήχος και visuals, φωτισμός ανεπανάληπτος και μαζί οι κορυφαίοι DJs του πλανήτη Techno. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε clubber να ζήσει την εμπειρία ενός Time Warp στη Γερμανία, μία από τις κυριότερες χώρες-εκπρόσωπους της underground minimal techno σκηνής.

BlendTechniques 3 w/ MarcoCarola, LocoDice, Guti, Mikee & Manolaco @ GaziMusicHall (Αθήνα, 2014)

Αυτή η εμπειρία θα λάβει χώρα το Σάββατο, οπότε δεν έχω πολλά να πω. Δεν μπορώ όμως να την αφήσω έξω, καθώς ξέρω από τώρα πως θα είναι μία από τις σημαντικότερες και πιο δυνατές της ζωής μου. Να είστε όλοι εκεί!

 

 

{youtube}yVJWv27OO-c{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured