Πόσες φορές γυρνάτε από τη δουλειά και το μόνο που θέλετε είναι να ακούσετε δυνατά την αγαπημένη σας μουσική; Αλλά πόσο ενοχλητικό, να ανεβάζεις την ένταση και να μπουκώνει εκείνο το ρημάδι το μπάσο, ε; Ή πόσες φορές, πάνω που έχετε κάτσει στον καναπέ, έχει ξεκινήσει η ταινία και έρχεται εκείνη η φοβερή σκηνή δράσης, σας λείπει να ακούτε όπως σε μια κινηματογραφική αίθουσα; Αντίστοιχα, τα σαββατοκύριακα που χαλαρώνετε παίζοντας το νέο hot βιντεοπαιχνίδι που περιμένατε τόσο καιρό, δεν θέλετε να τα ακούτε όλα στην εντέλεια;

Δεν χρειάζεται, πλέον, να σκοτίζεστε για όλα αυτά, μιας και η ηχόμπαρα Arc της Sonos έρχεται ακριβώς για να καλύψει όλες αυτές τις ανάγκες σας. Πρόκειται για μια «έξυπνη» μπάρα ήχου που περιλαμβάνει 11 συνολικά ηχεία για αξεπέραστη ποιότητα ήχου στις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Αυτό το καταφέρνει με τη βοήθεια της τεχνολογίας TruePlay™, υποστήριξη Dolby Atmos για τρισδιάστατο, ρεαλιστικό ήχο, ενώ έχει δυνατότητα φωνητικού ελέγχου Google Assistant ή Amazon Alexa (στις χώρες όπου είναι διαθέσιμες αυτές οι υπηρεσίες φωνητικών εντολών), ώστε η οικιακή διασκέδαση να έχει τον καλύτερο δυνατό ήχο και ευελιξία.

 

Μην σας τρομάζει που το Arc έχει 11 ηχεία, γιατί είναι τόσο κομψό που πραγματικά, θα χαίρεστε να το βλέπετε στο σαλόνι σας. Μάλιστα, αν το βάλετε στον τοίχο, ένας μαγνητικός αισθητήρας ανιχνεύει το Arc και προσαρμόζει έξυπνα το EQ ώστε να βελτιστοποιεί τον ήχο. Όχι ό,τι κι ό,τι ήχο, μιας και αυτός είναι 3d, χάρη στα δύο upward firing drivers που διαθέτει, για να σας χαρίσει μια απόλυτα κινηματογραφική ηχητική εμπειρία, ευκρίνεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Συνδέστε την ηχόμπαρα Arc με το subwoofer Sonos Sub και ένα ζευγάρι ηχεία Sonos One SL και θα έχετε ένα 5,1 σύστημα ήχου που θα κάνει το σαλόνι σας να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από μια σκοτεινή αίθουσα.

Φυσικά, με το Arc της Sonos μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, τα podcasts και τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω της εφαρμογής της Sonos αλλά και μέσω του AirPlay 2, χωρίς να χρειάζεται να έχετε ανοιχτή την τηλεόρασή σας.  

 

 

Το καλύτερο με τα προϊόντα ήχου της Sonos. είναι πως μπορείτε να τα απολαμβάνετε όχι μόνο στο σαλόνι σας, αλλά και σε όλο το σπίτι. Η Sonos είναι εφευρέτης της φιλοσοφίας multiroom εδώ και μια δεκαετία, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να ακούτε το ίδιο κομμάτι σε διαφορετικά δωμάτια ή ακόμη και διαφορετικό κομμάτι σε διαφορετικά δωμάτια -για να αποφεύγετε και τις διαφωνίες για τη μουσική με τους υπόλοιπους του σπιτιού… Κι αν ακόμη θέλετε να απολαύσετε μουσική στο μπαλκόνι ή την αυλή σας, το φορητό ηχείο Sonos Move αρκεί για να κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα. 

Το επεκτεινόμενο σύστημα της Sonos είναι το ηχοσύστημα που ήρθε για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ηχητικό περιεχόμενο όπου θέλετε και όπως εσείς το θέλετε. Από τη στιγμή, κιόλας, που αναγνωρίζει και υπακούει τη φωνή σας, είναι σίγουρο ότι θα γίνει ο νέος καλύτερός σας φίλος...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured