10 χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το Street Mode Festival και οι διοργανωτές θα το γιορτάσουν δεόντως από την Πέμπτη 30 Αυγούστου ως (και) την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, στο Fix Open-Air Multiplex, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Για το πλούσιο πρόγραμμα αυτών των ημερών μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ, ενώ παρακάτω διαβάζετε τι ευχήθηκαν στο φεστιβάλ 10 Θεσσαλονικιοί καλλιτέχνες...

12cStrMd_2.png

SLEEPIN PILLOW

Οι Sleepin Pillow εύχονται και ελπίζουν, με αφορμή την 10η αυτή επέτειο του Street Mode, το φεστιβάλ να ανοίξει, να ανθίσει και, στον δρόμο του προς την ενηλικίωση, να καθιερωθεί όχι μόνο ως μουσικό γεγονός για την πόλη μας, αλλά και ως το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός των Βαλκανίων!

12cStrMd_3.png

63 HIGH

Οι 63HIGH ευχαριστούν τη διοργάνωση για την πρόσκληση στο φεστιβάλ του 2018. Για τα 10 αυτά επετειακά χρόνια, εύχονται στον θεσμό του Street Mode να είναι επιτυχημένος, οι θεατές να τον στηρίξουν, να χορέψουν, να μεθύσουν, να μιλήσουν και να κοινωνικοποιηθούν μεταξύ τους. Όλοι το έχουν ανάγκη. Και μια ευχή ακόμα: στο μέλλον το φεστιβάλ να γίνει στη φύση, με διανυκτέρευση. Peace and wind.

12cStrMd_4.png

ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ

Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχουμε στο Street Mode. Ένα φεστιβάλ με 10χρονη, επιτυχημένη ιστορία, που μας αφήνει πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι η μεγάλη διοργάνωση της σκηνής μας, η οποία κρατάει πολύ ψηλά τον συναυλιακό πήχη στη Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε πολλές ακόμα Street Mode δεκαετίες!

12cStrMd_5.png

JAW BONES

Είχαμε την τύχη να παίξουμε άλλες 2 φορές στο Street Μode. Την πρώτη φορά ήταν και η πρώτη μας φορά μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο και η θετική αντίδραση ήταν ένας λόγος που είπαμε σαν μπάντα ότι κάτι καλό κάνουμε, και ότι αξίζει να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και να μην σταματήσουμε να παίζουμε. Τη δεύτερη φορά παίξαμε αμέσως πριν τα Μωρά Στη Φωτιά, κάτι που μας έδωσε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε και να κρατήσουμε επαφή. Γενικά μόνο καλές αναμνήσεις έχουμε από τα Street Mode, είτε σαν θεατές, είτε σαν μπάντα. Γι' αυτό και είναι τιμή μας που μας ξανακάλεσαν για το επετειακό, 10ο φεστιβάλ: ξέρουμε ήδη ότι θα περάσουμε τέλεια! Ευχόμαστε λοιπόν ό,τι καλύτερο για το μέλλον της διοργάνωσης, η οποία έχει εδραιωθεί ως το μεγαλύτερο και καλύτερο μουσικό, χορευτικό και γενικά καλλιτεχνικό γεγονός της πόλης μας –και οι νοικοκύρηδές της, χίλια χρόνια να ζήσουν! Και του χρόνου! (περιμένουμε κέρασμα κουραμπιέ).

12cStrMd_6.png

KOZA MOSTRA

Ευχόμαστε ολόψυχα στο Street Mode Fest να συνεχίσει να ανοίγει μυαλά και αυτιά, γιατί έχει καταντήσει επείγουσα ανάγκη! Να τα εκατοστήσει.

12cStrMd_7.png

NAXATRAS

Είναι μεγάλο κατόρθωμα για ένα φεστιβάλ να καταφέρνει κάθε χρόνο να γίνεται όλο και καλύτερο. Το Street Mode είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα φεστιβάλ της Ελλάδας και σίγουρα το μεγαλύτερο. Ελπίζουμε να 'μαστε εκεί μέχρι και το 20ο επετειακό Street Mode!

12cStrMd_8.png

BAILDSA

Happy birthday Street Mode Festival! 3η χρονιά που οι BAiLdSA ανεβαίνουν στη σκηνή του μεγαλύτερου φεστιβάλ της βόρειας Ελλάδας. Ευχόμαστε να συνεχίσει κάθε χρόνο να μεγαλώνει ...γερά παιδιά. Μέχρι να φτάσουμε στο διάστημα.

12cStrMd_10.png

12ος ΠΙΘΗΚΟΣ

Είναι ωραίο να βλέπεις ανθρώπους που προσπαθούν για κάτι με αγάπη, πολύ κόπο, υπομονή και επιμονή να πετυχαίνουν και να φτάνουν ψηλά! Ήμουν παρών στο πρώτο Street Mode Festival, όταν γινόταν σε μια πλατεία, θα είμαι παρών λοιπόν και 10 χρόνια μετά για να το γιορτάσουμε και φέτος, γιατί αυτό το φεστιβάλ έχει γίνει πλέον γιορτή της πόλης μας. Και εις ανώτερα!

12cStrMd_9.png

ΜΕΜΦΙΣ

Aπό το πρώτο φεστιβάλ στην πλατεία Παραμάνα της Θέρμης μέχρι και φέτος στον υπαίθριο πολυχώρο του Fix στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αυτό που μεσολάβησε ήταν η πίστη και η αφοσίωση μιας χούφτας ανθρώπων σε ένα όραμα, το οποίο κατάφερε να γίνει θεσμός. Tα 10 χρόνια να γίνουν 100, για να μπορούμε μια μέρα να λέμε όλοι στα εγγόνια μας «ήμουν εκεί από την πρώτη στιγμή». Tις θερμότερες ευχές μας.

12cStrMd_11.png

OLDSCHOOL REDNEX

Να ένα φεστιβάλ που έφτασε μέχρι εδώ με τις δικές του δυνάμεις. Χαιρόμαστε που, για ακόμη μία φορά, είμαστε κομμάτι αυτής της γιορτής και ευχόμαστε άλλα τόσα χρόνια επιτυχίας! Ραντεβού εκεί, στις 2 Σεπτεμβρίου!

{youtube}zkWr2jGZJ7U{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured