Τι ακούει αυτή την εποχή ο Νικήτας Κλιντ;

3 χρόνια δουλεύανε τον νέο τους δίσκο, Internet, οι Ρόδες United και τώρα είναι πια έτοιμοι να τον παρουσιάσουν, για πρώτη φορά, στο κοινό –αυτό το Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, στο Gagarin. Με την αφορμή, ρωτήσαμε τον Νικήτα Κλιντ να μας πει δυο λόγια για όσα ακούει αυτή την εποχή...

Κείμενο: avopolis team

φωτογραφία: Αθηνά Κουτρουμάνου

1. Το "Girl From Ipanema", από την Amy Winehouse. Μπορεί το κορίτσι να μας άφησε νωρίς, αλλά η γλύκα του έχει μείνει.2. To "Μπέζος" (ναι, ο ηθοποιός) απο τον Ν.Ο.Ε. Ψάξτο, είναι remake κάποιου αμερικάνικου τραπ και σκοτώνει.


3. Ακούω τα πάντα διαφορετικά, γιατί γνώρισα άλλους μουσικούς νέους, και ωραίους. Νέο αίμα, δεν ασχολούνται τόσο με τη σόουμπιζ και τα λοιπά. Απλά παίζουν –και είναι πολλοί.

4. Το "Καραβοτσακίσματα" του Μάρκου σε δύο διαφορετικές βραδιές, από δύο διαφορετικές κομπανίες. Μία στην Αργυρώ (στους "Φίλους", στον Κεραμεικό) και η άλλη στο Περιστέρι, στο Μικρό Καφέ, που είναι ένα σουρεαλιστικό μαγαζάκι.


5. Το "Turkish March" από Evgeny Kissin.


6. To "La Campanella", πάλι από τον Kissin, με άλλο αυτί, γιατί μου το έβαλε κάποιος μαζί με ένα της Björk. Και λέω με άλλο αυτί, γιατί φτιάξαμε ένα δικό μας version και το βάλαμε στον δίσκο (... κι έχει και λίγο Björk μέσα).


7. Διάφορες βρισιές, εντελώς καινούργιες, για τα πολιτικά κυρίως.
 
8. Badbadnotgood –ουδέν σχόλιον. Τσέκαρέ τους στο YouTube γράφοντας «boiler room».


9. Frenic και το ρεμίξ στο "Γλυκό Μου Αγόρι" της Tammy, από τα 1960s.


10. Περιμένω ακόμα κάτι από Danny Brown. Δεν μπορώ χωρίς αυτόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

HOT STORIES

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να συμπληρώνουν το πακέτο.

Top