Σοφία Θεοδώρα Γιλτίζη

Η Rosalía φαίνεται πως ετοιμάζεται για ακόμη ένα βήμα στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά δίπλα σε δύο ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ονόματα. Η Ισπανίδα τραγουδίστρια βρίσκεται σε πρώιμες συζητήσεις για να συμμετάσχει στην ταινία Wet, το νέο κινηματογραφικό project της Alma Har’el, σκηνοθέτιδας του Honey Boy.

Στο ίδιο project έχουν ήδη συνδεθεί, επίσης σε επίπεδο συζητήσεων, ο Javier Bardem και ο Connor Storrie, ενώ στο πιθανό καστ βρίσκονται ακόμη η Rebecca Ferguson και η Odessa A’zion. Προς το παρόν, πάντως, καμία από τις συμφωνίες δεν έχει οριστικοποιηθεί, επομένως το επίσημο καστ της ταινίας παραμένει ανοιχτό.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής κρατούνται προς το παρόν κρυφές. Το Wet περιγράφεται ως οικογενειακό δράμα που εκτυλίσσεται πάνω σε ένα superyacht, με τις πρώτες συγκρίσεις να το φέρνουν κοντά στο ταξικό και οικογενειακό χάος του Succession και στη σατιρική ματιά του Triangle of Sadness. Το σενάριο υπογράφουν η Alma Har’el και ο Christian Stangeby, βασισμένοι σε original spec script του δεύτερου.

Για τη Rosalía, η πιθανή συμμετοχή στο Wet έρχεται να προστεθεί σε μια ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα κινηματογραφική διαδρομή. Η καλλιτέχνιδα έχει ήδη εμφανιστεί στο Pain and Glory του Pedro Almodóvar το 2019, ενώ στη συνέχεια έκανε το πέρασμά της και από την τρίτη σεζόν του Euphoria.

Αν τελικά η συμφωνία κλείσει, το Wet θα τη φέρει σε ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο ensemble, με την Alma Har’el να βρίσκεται πίσω από την κάμερα και ονόματα όπως ο Javier Bardem και η Rebecca Ferguson να βρίσκονται γύρω από το project.

Και με το Wet να βρίσκεται στην αγορά του TIFF αυτές τις ημέρες, το ενδιαφέρον για την ταινία αναμένεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, καθώς οι παραγωγοί αναζητούν τους επόμενους συνεργάτες και αγοραστές του φιλμ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured

Best of Network