Ναταλία Πετρίτη

Τις “best of the best” επιλογές της δισκοθήκης του μεγέθους 150,000 βινυλίων θα μοιραστεί ο Carl Cox, οποίος θα συνεργαστεί με τον Mark Vessey για ένα φωτογραφικό project με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο καλλιτέχνης ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον πρωτοπόρο της ηλεκτρονικής μουσικής στο Instagram, αναφέροντας στους fans του ότι αυτή τους έκανε να συναντηθούν στην άλλη άκρη του κόσμου για τις ανάγκες της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Vessey (@mark_vessey)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συλλογή θα εκτεθεί στην Enter Gallery του Brighton από τις 20 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει και επιλογή των ίδιων των δίσκων του Cox. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε: «Κάθε δίσκος που επέλεξαέχει πίσω του μια ιστορία και μου προκάλεσε πολλά συναισθήματα η επιλογή αυτών που με βοήθησαν να διαμορφώσω το ταξίδι μου».

Η συλλογή δίσκων του Cox δημιουργήθηκε από τον ίδιο, όπως και από τον εκλιπόντα πατέρα του. «Κανένας από αυτούς τους δίσκους δεν είναι promo, κυριολεκτικά πήγα στο δισκοπωλείο, στάθηκα εκεί και έψαξα τη μουσική», δήλωσε ο ίδιος, αναφέροντας ότι το εύρος της συλλογής του καλύπτει πολλαπλά genres όπως η jazz, η funk, η reggae, η acid house και πολλά ακόμη.

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Vessey, ο ίδιος δήλωσε: «Το να βλέπω τον Mark να δουλεύει με κάνει να καταλαβαίνω το πώς μπορείς να δεις πιο βαθιά μέσα στην τέχνη και με έκανε να καταλάβω το προνόμιο αλλά και την ευθύνη που έχω στο να μοιράζομαι την αγάπη μου για τη μουσική στο dancefloor».

Ο Vessey έχει συνεργαστεί και με καλλιτέχνες όπως οι ο Fatboy Slim και ο Simon Dunmore στην  Collections series του.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured