Ναταλία Πετρίτη

Για την πρώτη ζωντανή τους εμφάνιση μετά από 15 χρόνια επανενώθηκαν οι αγαπημένοι R.E.M., η οποία πραγματοποιήθηκε στην τελετή ένταξής τους στο Songwriters Hall of Fame. Έτσι, Michael Stipe, Peter Buck, Mike Mills και Bill Berry ανέβηκαν στη σκηνή για μια performance-έκπληξη στο Marriot Marquis Hotel της Νέας Υόρκης, ερμηνεύοντας το εμβληματικό κομμάτι της δισκογραφίας τους με τίτλο Losing My Religion”.

Συγκεκριμένα, η ερμηνεία για τους Stipe, Buck και Mills ήταν η πρώτη που σημειώθηκε από τη διάλυσή τους 2011, αλλά και η πρώτη για τα τέσσερα μέλη της μπάντας on stage μετά την εισαγωγή τους στο Rock and Roll Hall of Fame το 2007. (Ο Berry έφυγε από το συγκρότημα το 1997, όμως έκανε σποραδικά live εμφανίσεις μαζί τους τα επόμενα χρόνια.)

Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης, το συγκρότημα είχε δώσει μια συνέντευξη στην εκπομπή του CBS με τίτλο This Morning, απορρίπτοντας κατά τη διάρκειά της ένα reunion. Ο Mills μάλιστα αστειεύτηκε ότι θα χρειαζόταν «να πέσει ένας κομήτης» για να επανενωθεί η μπάντα. Ερωτώμενοι από τον Anthony Mason του CBS γιατί είναι τόσο ενάντια σε ένα πιθανό comeback, ο Buck απάντησε πως «δεν θα ήταν ποτέ όσο καλό ήταν κάποτε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amelia Gewirtz (@ameliasgewirtz)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured