Ναταλία Πετρίτη

Τον πρώτο τους δίσκο μετά από 26 χρόνια κυκλοφορούν αυτό το φθινόπωρο οι The Jesus Lizard, με την post-hardcore μπάντα να κάνει το μεγάλο comeback με το Rack. Αυτό αποτελεί το follow-up στο Blue του 1998 και θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου από την Ipecac Recordings. Οι Jesus Lizard ανακοίνωσαν επίσης τη διεξαγωγή μιας περιοδείας, ενώ μοιράστηκαν με το κοινό το lead single του νέου δίσκου με τίτλο Hide & Seek”. Στο μουσικό video αυτού πρωταγωνιστούν και τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος —David Yow, Duane Denison, Mac McNeilly και David Wm. Sims— όσο ηχογραφούν στο studio.

Το Rack αποτελεί τον έβδομο δίσκο της καριέρας των Jesus Lizard, ενώ τα 11 κομμάτια του ηχογραφήθηκαν με τον παραγωγό Paul Allen στο Audio Eagle Studio του Nashville. «Υπάρχουν σίγουρα μερικές αναφορές στο παρελθόν, είναι όμως περισσότερο ένα σημείο αναχώρησης: Δεν μένουμε εκεί», δήλωσε ο Denison.

Η περιοδεία των Jesus Lizard θα πραγματοποιηθεί στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη και θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, συνεχίζοντας και μέσα στο 2025.

Μετά τη διάλυσή τους το 2000, οι Jesus Lizard επανενώθηκαν το 2008 για μια μικρή tour. Το ίδιο συνέβη και το 2017 για ακόμη μια tour.

Rack:

01 Hide & Seek

02 Armistice Day

03 Grind

04 What If?

05 Lord Godiva

06 Alexis Feels Sick

07 Falling Down

08 Dunning Kruger

09 Moto(R)

10 Is That Your Hand?

11 Swan the Dog

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured