Ναταλία Πετρίτη

Αυξήσεις στις τιμές των πακέτων του ανακοίνωσε πρόσφατα το Spotify και συγκεκριμένα των Premium επιλογών των συνδρομητών του. Αυτές θα αφορούν σε πρώτη φάση την αμερικανική αγορά, όμως σταδιακά και όπως και την προηγούμενη φορά, θα εφαρμοστούν και σε άλλες αγορές συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το ατομικό πρόγραμμα θα κοστίζει πλέον 11.99 δολάρια το μήνα από 10.99 δολάρια, το πρόγραμμα Duo θα κοστίζει 16.99 δολάρια από 14.99 δολάρια, και το οικογενειακό πρόγραμμα θα κοστίζει 19.99 δολάρια από 16.99 δολάρια.

Οι νέοι συνδρομητές στις ΗΠΑ θα δουν άμεσα τις αυξημένες τιμές της υπηρεσίας, ενώ οι υπάρχοντες συνδρομητές θα ενημερωθούν με για τις αλλαγές μέσα στον επόμενο μήνα.

Ωστόσο, παρά τις αυξήσεις των τιμών, δεν φαίνεται πως υπάρχουν νέα οφέλη για τους συνδρομητές. Σημειώνεται μάλιστα πως η συνδρομή Hi-Fi που πολύς κόσμος περιμένει εδώ και χρόνια, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη σε καμία αγορά, παρά το εξαιρετικά μεγάλο διάστημα που έχει περάσει από την ανακοίνωσή της. Το μόνο σίγουρο είναι στο ότι όταν αυτή γίνει διαθέσιμη, θα έρθει σε ακόμα υψηλότερη τιμή σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πακέτο της υπηρεσίας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured