Ναταλία Πετρίτη

Τη νέα του δισκογραφική δουλειά ως Childish Gambino κυκλοφόρησε ο Donald Glover, η οποία και ονομάζεται Atavista. Αυτή είναι σύμφωνα με τον καλλιτέχνη «η τελειωμένη εκδοχή του 3.15.20, του δίσκου που κυκλοφόρησε πριν από τέσσερα χρόνια» και περιλαμβάνει 11 κομμάτια.

Ο δίσκος έρχεται με το μουσικό video για το single Little Foot Big Foot”, στο οποίο συμμετέχει ο Young Nudy, το οποίο είναι ασπρόμαυρο και σκηνοθετημένο από τον επί χρόνια συνεργάτη του

Hiro Murai. Στο video συμμετέχουν και οι Quinta Brunson, Monyett Crump, Rob Bynes και άλλοι.

Ο Glover κυκλοφόρησε τον δίσκο 3.15.20 το 2020, ανεβάζοντας το ημιτελές studio album στο website donaldgloverpresents.com προτού το κατεβάσει. Τα κομμάτια που περιλαμβάνονται στο  Atavista είναι παρόμοια, αν όχι ίδια με αυτού του δίσκου. Στο 3.15.20 περιλαμβάνονταν και guest appearances των Ariana Grande, Kadhja Bonet, 21 Savage και Ink, μεταξύ άλλων.

Ο Glover αναφέρει σχετικά με το Atavista ότι τα κομμάτια του είναι polished versions αυτών του προηγούμενου δίσκου του. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα και ένα special βινύλιο, αλλά και visuals για κάθε ένα κομμάτι ξεχωριστά.

Ο νέος δίσκος του Childish Gambino αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured