Ναταλία Πετρίτη

Κυκλοφόρησε ο πολυαναμενόμενος νέος δίσκος των Justice με τίτλο Hyperdrama, ο οποίος αποτελεί την τέταρτη δισκογραφική δουλειά της καριέρας τους.

Η κυκλοφορία του Hyperdrama είχε ανακοινωθεί από τον Ιανουάριο, όταν το French duo εμφανίστηκε στο lineup του Coachella 2024. Ο δίσκος αποτελεί την πρώτη τους δουλειά μετά το Woman του 2016.

Προηγουμένως, οι Justice είχαν μοιραστεί με το κοινό τα singles “Generator”, “One Night/All Night (with Tame Impala)”, “Incognito” καιSaturnine (with Miguel)” ως preview του δίσκου, ενώ στο Coachella το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει ως μέρος του set τους και τα “Neverender”, “Mannequin Love”, “Muscle Memory”, “Afterimage” και “The End”.

Στον δίσκο περιλαμβάνονται συνεργασίες με τους Tame Impala, Thundercat, Miguel, Connan Mockasin, The Flints και RIMON. Το Hyperdrama κυκλοφορεί από τις Ed Banger/Because Music και θα είναι διαθέσιμο σε CD, διπλό μαύρο και limited edition διπλό crystal clear βινύλιο, αλλά και σε ένα limited edition double picture disc vinyl.

Οι Justice θα παρουσιάσουν το Hyperdrama σε διάφορα φεστιβάλ αυτό το καλοκαίρι, τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Hyperdrama Album Artwork:

 

Hyperdrama Tracklist:

01. Neverender (with Tame Impala)

02. Generator

03. Afterimage (with RIMON)

04. One Night/All Night (with Tame Impala)

05. Dear Alan

06. Incognito

07. Mannequin Love (with The Flints)

08. Moonlight Rendez-Vous

09. Explorer (with Connan Mockasin)

10. Muscle Memory

11. Harpy Dream

12. Saturnine (with Miguel)

13. The End (with Thundercat)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured