Ναταλία Πετρίτη

Την επανακυκλοφορία ολόκληρης της δισκογραφίας της ανακοίνωσε η εμβληματική Sade Adu και η μπάντα της, με τους μισούς δίσκους να αναμένονται για μέσα στο καλοκαίρι του 2024 και συγκεκριμένα για τις 21 Ιουνίου. Οι υπόλοιποι τρεις δίσκοι θα κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι τίτλοι των δίσκων που θα δούμε ξανά στα ράφια των δισκοπωλείων είναι οι εξής: Diamond Life (1984), Promise (1985), Stronger Than Pride (1988), Love Deluxe (1992), Lovers Rock (2000), και Soldier of Love (2010).

Όπως και το career-spanning box set με τίτλο This Far που είχε κυκλοφορήσει η Sade το 2020, έτσι και οι επανακυκλοφορίες θα τυπωθούν σε βινύλια 180 γραμμαρίων και LP και θα είναι remastered στα Abbey Road Studios.

Η Sade και η μπάντα της μπορεί να μην έχουν κυκλοφορήσει νέο δίσκο από το Soldier of Love, οι ίδιοι όμως κυκλοφόρησαν το 2018 τα κομμάτια “Flower of the Universe” και “The Big Unknown”, που χρησιμοποιήθηκαν στα soundtracks των ταινιών A Wrinkle in Time και στο Widows του Steve McQueen αντίστοιχα.

Το 2022, το Billboard ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι η Sade είχε επιστρέψει στις ηχογραφήσεις στα  αποκαταστημένα Miraval Studios των Brad Pitt και Damien Quintard. Ακόμα όμως δεν έχει κυκλοφορήσει μουσική από τα εν λόγω sessions.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured