Ναταλία Πετρίτη

Την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά μετά από 12 χρόνια θα κυκλοφορήσουν οι Αυστραλοί Dirty Three, η οποία αποτελεί το follow-up του Toward the Low Sun του 2012. Αυτή τιτλοφορείται Love Changes Everything και θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου από τη Drag City. Το συγκρότημα έδωσε ήδη στη δημοσιότητα το lead single του δίσκου, Love Changes Everything I”, το βίντεο του οποίου σκηνοθέτησε η Anna White.

Το trio των Warren Ellis, Mick Turner και Jim White σχηματίστηκε το 1992 και έχει κυκλοφορήσει 10 δίσκους. Αν και ποτέ δεν διαλύθηκαν επισήμως, κάθε ένα από τα μέλη του υπήρξε ιδιαίτερα ενεργό σε άλλα projects τα τελευταία 12 χρόνια.

Ο Ellis είναι φυσικά σταθερός συνεργάτης του Nick Cave, με τους δυο τους να είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία πληθώρας από soundtracks. Ένα από αυτά είναι και για το επερχόμενο biopic της Amy Winehouse. Ο Turner κυκλοφόρησε τον solo δίσκο του Don’t Tell the Driver το 2013, ενώ το  solo ντεμπούτο του White, All Hits: Memories, κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Love Changes Everything:

01 Love Changes Everything I

02 Love Changes Everything II

03 Love Changes Everything III

04 Love Changes Everything IV

05 Love Changes Everything V

06 Love Changes Everything VI

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured