Ναταλία Πετρίτη

Το νέο τους single με τίτλο Mary Boone” κυκλοφόρησαν οι Vampire Weekend, το οποίο θα περιλαμβάνεται στον επικείμενο δίσκο τους, Only God Was Above Us. Στο νέο κομμάτι του συγκροτήματος συμμετέχει χορωδία και ορχήστρα, ενώ ακούγεται και το drum beat του "Back to Life (However Do You Want Me)" των Soul II Soul, συνδυασμένο με καλειδοσκοπικά synths. Ο τίτλος του αναφέρεται στην art dealer και συλλέκτη έργων τέχνης που έγινε γνωστή στους εν λόγω κύκλους της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του ’80.

Στο κομμάτι, ο frontman των Vampire Weekend, Ezra Koenig, αφηγείται μια σκηνή όπου ένας νέος κάτοικος του Μεγάλου Μήλου ψάχνει για δουλειά στην επιχείρηση της Mary Boone, προχωρώντας μετά σε θεματικές όπως η αγάπη και η αλλαγή. Στο επίσημο visualizer αυτού συμμετέχει ο rapper Despot, οδηγώντας από το New Jersey στη Νέα Υόρκη μέσα από το Lincoln Tunnel.

Το “Mary Boone” είναι το τέταρτο δείγμα των Vampire Weekend από το Only God Was Above Us, έχοντας ήδη δώσει στη δημοσιότητα τα “Capricorn”, “Gen-X Cops” και “Classical”.

Το Only God Was Above Us θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured