Ναταλία Πετρίτη

Tρίτο single για τους Still Corners με τίτλο "Crystal Blue”. Ένα τραγούδι για δύο εραστές που τους χωρίζει η θάλασσα και ονειρεύονται να ξανασμίξουν μια μέρα….οι ώρες περνούν, το αεράκι αγγίζει το δέρμα τους, τα κύματα γίνονται οι μοναδικοί τους φίλοι καθώς περιμένουν να ξανασυναντηθούν κάτω από το ίδιο φεγγάρι. Ένα απαλό χτύπημα στα τύμπανα, congas και μια μοναχική μαρίμπα που απομακρύνεται καθώς η Tessa Murray ρωτά "Κοιμούνται τα ψάρια, στο μπλε του ωκεανού; Με ονειρεύεσαι όπως σε ονειρεύομαι;".

Ένα κρυστάλλινο σόλο κιθάρας παρασύρει τον ακροατή στην άκρη του κόσμου καθώς το ζευγάρι πηγαίνει σε ένα μέρος για το οποίο δεν έχει ακούσει ποτέ απλώς για να είναι ξανά μαζί. Το single συνοδεύεται από το video clip που δημιούργησε η Lucy Dyson. Ένα οπτικό αριστούργημα που συνδυάζει πλάνα της μπάντας στην ηλιόλουστη Μεσόγειο με εικονογραφήσεις και οπτικά εφέ.

Το νέο άλμπουμ των Still Corners με τίτλο "Dream Talk” έρχεται στις 5 Απριλίου και θα το παρουσιάσουν με ένα σπέσιαλ live στο Gagarin τη Παρασκευή 31 Μαΐου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Κάνε pre-save το album εδώ: 

https://cargorecordsdirect.co.uk/products/still-corners-dream-talk

Κυκλοφορεί από την Wrecking Light Records με την υποστήριξη της The Hubsters 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured