Ναταλία Πετρίτη

Έτοιμη να κυκλοφορήσει τον νέο της δίσκο φαίνεται η Beyoncé, με το ACT II: COWBOY CARTER να αναμένεται στα δισκοπωλεία παγκοσμίως στις 29 Μαρτίου. Και η λαμπερή καλλιτέχνιδα έδωσε ήδη στη δημοσιότητα και το εξώφυλλο αυτού, μέσα από σχετική της ανάρτηση στο Instagram. Μαζί με το εξώφυλλο του δίσκου, η Beyoncé δημοσίευσε και ένα εκτενές statement, στο οποίο παρέχει πληροφορίες για τη δημιουργία του δίσκου, αλλά και μοιράζεται προηγούμενες εμπειρίες της στη μουσική βιομηχανία της country.

Από τις πρώτες σειρές, η Beyoncé ευχαριστεί τους θαυμαστές της για την υποδοχή των pre-release tracks του δίσκου, “16 CARRIAGES” και “TEXAS HOLD ‘EM”, με το δεύτερο κομμάτι να είναι αυτό που εξασφάλισε στην ίδια τον τίτλο της πρώτης Μαύρης γυναίκας με ένα No. 1 single στο Hot Country Songs chart των ΗΠΑ. «Ελπίζω ότι σε μερικά χρόνια, η αναφορά της φυλής στην οποία ανήκει ένας καλλιτέχνης ως προς το πώς αυτή σχετίζεται με τα διάφορα είδη μουσικής που κυκλοφορεί, θα είναι άσχετη», δήλωσε η Beyoncé αναφορικά με το κατόρθωμά της.

Η Beyoncé αναφέρθηκε επίσης στο ότι η ίδια δεν αισθανόταν ευπρόσδεκτη στους country κύκλους στο παρελθόν. «Εξαιτίας αυτής της εμπειρίας, έκανα μια βουτιά στην ιστορία της country μουσικής και μελέτησα το πλούσιο μουσικό μας αρχείο», συνέχισε. «Είναι ωραίο να βλέπεις πώς η μουσική μπορεί να ενώσει τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα ενισχύει τις φωνές μερικών από τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τόσο μεγάλο μέρος της ζωής τους εκπαιδεύοντας τη μουσική μας ιστορία».

Η Queen Bey ωστόσο αναφέρθηκε στο νέο της project  λέγοντας πως δεν πρόκειται για έναν country δίσκο απαραίτητα. «Αυτό είναι ένα Beyoncé album. Αυτό είναι το ACT II: COWBOY CARTER, και είμαι περήφανη να το μοιράζομαι μαζί σας».

Η ίδια tease-αρε και μερικές «εκπλήξεις» στον δίσκο, υπονοώντας μερικές συνεργασίες της με άλλους καλλιτέχνες που εκείνη σέβεται πολύ. Οι υποθέσεις στον διεθνή Τύπο κάνουν λόγο για μια πιθανή συνεργασία με την Dolly Parton.

Το εξώφυλλο του ACT II: COWBOY CARTER:

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured