Ναταλία Πετρίτη

Για την πιθανότητα επανένωσης των Them Crooked Vultures τοποθετήθηκε ο Josh Homme μιλώντας στο reddit, αναφέροντας ότι θα ήθελε πολύ να το δει να συμβαίνει. Ο ίδιος όμως ισχυρίστηκε ότι αυτό δεν είναι κάτι που εξαρτάται από τον ίδιο.

«Δεν είναι δική μου δουλειά να επανενώσω τους Vultures, αυτή είναι δουλειά του Dave [Grohl]. Η δουλειά μου είναι να χορεύω από εδώ κι από ‘κει, να γράφω στίχους και να προσπαθώ να γράψω μουσική», δήλωσε συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης.

Ο Homme συνέχισε: «Θέλω πολύ – ο Dave το γνωρίζει αυτό. Θέλω πολύ οι Vultures να επανενωθούν και να κάνουν ακόμη έναν γύρο».

Ο πρώτος και μοναδικός δίσκος των Them Crooked Vultures κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2009. Στο συγκρότημα συμμετείχαν οι Homme, Grohl, ο John Paul Jones των Led Zeppelin και ο Alain Johannes. Μαζί έκαναν αρκετές εμφανίσεις στα πλαίσια περιοδείας, όμως το 2010 χώρισαν οι δρόμοι τους. Το 2022, το group επανενώθηκε για λίγο, στα πλαίσια tribute performances για τον θάνατο του Taylor Hawkins σε Los Angeles και Λονδίνο.

«Πέρασα τόσο ωραία όσο ήμουν σε αυτές τις tours και σε αυτήν τη μπάντα, γιατί οι υπόλοιποι τύποι της είναι ο Dave Grohl και ο John Paul Jones και είναι απλά τόσο καλοί. Το παίξιμο είναι τόσο απλό, μπαίνεις κατευθείαν στην ιδέα και απλά συμβαίνει. Κι αυτό είναι κάπως εθιστικό, αυτό το περιβάλλον», συμπλήρωσε ο Homme.

Σε κάθε περίπτωση, ο Homme βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε περιοδεία με τους Queens of the Stone Age, με την Αθήνα να βρίσκεται ανάμεσα στους προορισμούς που αναμένεται να επισκεφτούν.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured