Ναταλία Πετρίτη

Τη δική της κούκλα Bratz αποκτά η Sinéad O’Connor, στα πλαίσια του εορτασμού του Women’s History Month. Με αυτόν τον τρόπο, το δημοφιλές παιδικό παιχνίδι τιμά την εμβληματική τραγουδοποιό, μόλις οκτώ μήνες μετά τον πρόωρο θάνατό της που συγκλόνισε το μουσικό στερέωμα.

Η κούκλα απεικονίζει την τραγουδίστρια του Nothing Compares 2 U” με το signature ξυρισμένο κεφάλι της, φορώντας το διάσημο μπλουζάκι της με την επιγραφή “Jesus is coming — look busy”. Η εμφάνιση συμπληρώνεται από γυαλιά ηλίου, baggy jeans και μια τσάντα που παραπέμπει στα κλασικά σχέδια των Bratz, αν και δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό είναι κάτι που η O’Connor θα κρατούσε στην πραγματική της ζωή.

Η είδηση της κυκλοφορίας της κούκλας έγινε γνωστή μέσα από τη σελίδα του παιχνιδιού στο Instagram. Η πρώτη κούκλα που είχε ανακοινωθεί στα πλαίσια του Women’s History Month ήταν αυτή της Normani, ενώ θα δούμε επίσης και τις Tyla, Chappell Roan, και άλλες. Για την ώρα ωστόσο, φαίνεται πως οι εν λόγω κούκλες δεν θα είναι διαθέσιμες για αγορά.

Η O’Connor πέθανε τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία 56 ετών από φυσικά αίτια.  Morrissey, P!NK, Brandi Carlile, Tori Amos, Foo Fighters, Alanis Morissette, boygenius, Annie Lennox και δεκάδες ακόμη καλλιτέχνες και συγκροτήματα την τίμησαν τότε για το μουσικό της έργο, αλλά και την σταθερή πολιτική της στάση, που της στέρησε μια ακόμη μεγαλύτερη καριέρα στο μουσικό στερέωμα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured