Ναταλία Πετρίτη

Τη δισκογραφική της επιστροφή με το The Dream of Delphi ανακοίνωσε η Bat for Lashes, η οποία έδωσε ήδη στη δημοσιότητα και το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου. Η επιστροφή της Natasha Khan στο μουσικό στερέωμα είναι γεγονός και αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου από το νέο της label, τη Mercury KX.

Το όνομα του The Dream of Delphi προέκυψε από την κόρη της Khan, που γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2020, ενώ ο εν λόγω δίσκος είναι ο έκτος της καριέρας της. Κεντρική θεματική του είναι η μητρότητα και ένα μέρος της αφήγησής του γίνεται μέσω του χαρακτήρα της Motherwitch.

Το music video του “The Dream of Delphi” σκηνοθέτησε ο Freddie Leyden και αυτό γυρίστηκε στην αγγλική εξοχή σε συνεργασία με την creative director και χορογράφο Alexandra Green. Δείτε πιο κάτω το artwork και την tracklist του δίσκου.

Ο τελευταίος δίσκος της Bat for Lashes ήταν το Lost Girls του 2019. Έκτοτε κυκλοφόρησε και το live EP με τίτλο The Boys of Summer αλλά και την ηχογράφηση ενός livestream που είχε πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια του lockdown.

The Dream of Delphi Artwork:

 

The Dream of Delphi Tracklist:

01. The Dream of Delphi

02. Christmas Day

03. Letter to My Daughter

04. At Your Feet

05. The Midwives Have Left

06. Home

07. Breaking Up

08. Delphi Dancing

09. Her First Morning

10. Waking Up

11. The Dream of Delphi (Bonus Extended Strings Version)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured