Ναταλία Πετρίτη

Από άνοια φαίνεται πως πάσχει ο 81χρονοςBrian Wilson, με τον θρυλικό καλλιτέχνη και frontman των Beach Boys να τίθεται υπό την κηδεμονία των προσωπικών του business managers μετά τον θάνατο της συζύγου του, Melinda Ledbetter, τον προηγούμενο μήνα. Η απόφαση θα εξεταστεί δικαστικά, μιας που ο Wilson πλέον δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του, με τους επί χρόνια εκπροσώπους του, LeeAnn Hard και Jean Sievers, να έχουν καταθέσει επίσημη αίτηση για να χαρακτηριστούν συν-κηδεμόνες του.

Η απόφαση για να προχωρήσει το καθεστώς κηδεμονίας πάρθηκε ώστε ο Wilson να παραμείνει στο σπίτι του και να λαμβάνει όλη την απαραίτητη φροντίδα, χωρίς να χρειαστεί να μετακομίσει σε κάποια δομή υγείας.

Τα νέα επιβεβαίωσε μέσα από δήλωσή της η οικογένεια του Wilson, αναφέροντας: «Μετά τον θάνατο της αγαπημένης συζύγου του Brian, Melinda, και έπειτα από προσεκτικό συλλογισμό και συμβουλευτική για τον Brian, τα επτά του παιδιά, η Gloria Ramos και οι γιατροί του Brian, επιβεβαιώνουμε ότι οι επί χρόνια εκπρόσωποι της οικογένειας Wilson, LeeAnn Hard και Jean Sievers, θα γίνουν οι συν-κηδεμόνες του Brian».

«Η απόφαση πάρθηκε για να βεβαιωθεί ότι δεν θα υπάρξουν ακραίες αλλαγές στο σπίτι και ο Brian και τα παιδιά που μένουν σε αυτό θα απολαμβάνουν φροντίδα παραμένοντας εντός του από την Gloria Ramos και την υπέροχη ομάδα της οικίας, που βρίσκεται εκεί επί χρόνια για να φροντίζει την οικογένεια».

«Ο Brian θα είναι σε θέση να απολαμβάνει όλη του την οικογένεια και τους φίλους και θα συνεχίσει να δουλεύει σε projects, όπως και να συμμετέχει στις δραστηριότητες που εκείνος επιλέγει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το σχετικό δικαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου.

https://www.facebook.com/officialbrianwilson/posts/pfbid0CKSZrKTWs7emkJbhWbaiwPLx5sGbJupaKCcguPCjHVYYCBn7s2S6p2YmxLQZCWANl

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured