Ναταλία Πετρίτη

Ο Nick Cave μαζί με τον επί χρόνια στενό συνεργάτη του, Warren Ellis, φαίνεται πως ανέλαβαν να γράψουν αρκετά μεγάλο μέρος του score για το επικείμενο biopic της Amy Winehouse με τίτλο Back to Black. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Variety, το duo έγραψε 20-30 λεπτά μουσικής για την ταινία.

«Ο Nick και ο Warren ήταν οι μόνοι μουσικοί στο μυαλό μου που θα μπορούσαν να γράψουν μουσική για το Back to Black», δήλωσε ο σκηνοθέτης του, Sam Taylor-Johnson. «Ανά τα χρόνια έχω ακούσει ό,τι έχουν συνθέσει και αποζητούσα να ζήσω το όνειρο του να συνεργαστούμε. Η ευαισθησία τους όπως και η κατανόηση της ιστορίας έχει οδηγήσει σε ένα ιδιαίτερα βαθύ και συγκινητικό film score».

Cave και Ellis πρόσφατα ανέλαβαν τη σύνθεση του soundtrack για το biopic της Marilyn Monroe που είδαμε στο Netflix με τίτλο Blonde, ενώ προηγουμένως είχαν δημιουργήσει soundtracks για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση σε παραγωγές όπως τα The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, The Road και DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Το 2021, κυκλοφόρησαν τον συνεργατικό δίσκο τους με τίτλο Carnage.

Το Back to Black σκηνοθέτησε ο Taylor-Johnson (Nowhere Boy) σε σενάριο του Matt Greenhalgh και με τη Marisa Abela στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δείτε το trailer της ταινίας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured