Ναταλία Πετρίτη

Νωρίτερα τον Ιανουάριο, η Α24 είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός Stop Making Sensetribute album, στα πλαίσια της 40ης επετείου από την κυκλοφορία του θρυλικού δίσκου των Talking Heads. Έτσι, λίγες μέρες μετά έχουμε στη διάθεσή μας και το πρώτο single του — ένα cover του Burning Down the House” από τους Paramore — αλλά και το πλήρες roster των καλλιτεχνών που εμπλέκονται στο project.

Τιτλοφορούμενος Everyone’s Getting Involved: A Tribute to Talking Heads’ Stop Making Sense, ο δίσκος 16 κομματιών θα περιλαμβάνει την ίδια tracklist του original του 1984, ενώ τις διασκευές θα παρέχουν οι Lorde, The National, Miley Cyrus, The Linda Lindas, Toro y Moi, Kevin Abstract, BADBADNOTGOOD, Chicano Batman, Blondshell, The Cavemen, DJ Tunez, El Mató a un Policía Motorizado, girl in red, Jean Dawson και Teezo Touchdown.

Οι Paramore είχαν ανακοινώσει από πριν τη συμμετοχή τους στο project, με ένα preview clip του music video που ανάρτησαν στο Instagram. Δείτε το full video πιο κάτω.

Η A24 απέκτησε τα δικαιώματα του Stop Making Sense και κυκλοφόρησε μια restored 4K κόπια της ταινίας το περασμένο φθινόπωρο. Στα πλαίσια των προβολών της, οι David Byrne, Tina Weymouth, Chris Frantz και Jerry Harrison επανενώθηκαν για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια για ένα Q&A και screening.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured