Ναταλία Πετρίτη

Στα Grammys του 2024 θα εμφανιστεί ζωντανά η θρυλική Joni Mitchell, στη τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου. Η ίδια είναι υποψήφια στην κατηγορία Best Folk Album, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη της ζωντανή εμφάνιση στον μουσικό θεσμό μετά από 18 υποψηφιότητες κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας της.

Μαζί με την Mitchell, στα φετινά Grammys θα δούμε επί σκηνής τους Burna Boy, Luke Combs, Billie Eilish, Billy Joel, Dua Lipa, Olivia Rodrigo, Travis Scott και U2, με τους τελευταίους να αναμένεται να εμφανιστούν στη σκηνή του Sphere στο Las Vegas. Τη τελετή των Grammy Awards θα παρουσιάσει ο Trevor Noah.

Η Mitchell έχει κερδίσει 9 Grammys στο παρελθόν, με το πρώτο της να μας γυρνά πίσω στο 1970 για την κατηγορία Best Folk Performance στο Clouds. Το πιο πρόσφατο βραβείο της ήρθε το 2022 στην κατηγορία Best Historical Album για το Archives, Vol. 1: The Early Years (1963-1967).

Η Mitchell εμφανίστηκε το 2021 στο Kennedy Center Honors αλλά και στα Grammys του 2022, ξεκινώντας σιγά σιγά ξανά τις δημόσιες εμφανίσεις. Η ίδια είχε υποστεί το 2015 ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, η ανάρρωση από το οποίο υπήρξε μακρά. Το 2022 εμφανίστηκε επίσης μαζί με την Brandi Carlile Newport Folk Festival, ενώ το 2023 έδωσε ένα headline show στο Gorge Amphitheatre της Washington.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured