Ναταλία Πετρίτη

Περισσότερες από 10,000 απαντήσεις δέχθηκαν οι Smashing Pumpkins στο open call που δημοσίευσαν στην αναζήτησή τους για νέο κιθαρίστα! Και έτσι, σύμφωνα με το social media statement που ανέβασε το (αυτή τη στιγμή) trio των Billy Corgan, James Iha και Jimmy Chamberlin, οι ίδιοι όπως και οκτώ ακόμη άτομα θα χρειαστεί να κάνουν μπόλικες υπερωρίες μέχρι να ολοκληρωθεί το review όλων των αιτήσεων!

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο επί χρόνια κιθαρίστας των Pumpkins, Jeff Schroeder, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αφήσει το συγκρότημα μετά από 15 χρόνια. Η απόφασή του γνωρίζουμε πως ελήφθη σε φιλικό κλίμα με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ και σχετίζεται κυρίως με την ανάγκη του καλλιτέχνη να εξερευνήσει ένα νέο μονοπάτι.

Το τωρινό lineup των Smashing Pumpkins αποτελείται από τον Corgan στα φωνητικά και την κιθάρα, τον Iha στην κιθάρα και τον Chamberlin στα drums, ενώ μαζί του βρίσκεται και ο touring μπασίστας Jack Bates και η πολυοργανίστρια Katie Cole.

Για να δούμε ποιον θα δούμε στο πλευρό των Pumpkins το φετινό καλοκαίρι, όταν και θα επισκεφθούν τη χώρα μας χάρη στο Plisskën Fest!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured