Ναταλία Πετρίτη

Ανακοινώθηκε το πρώτο κύμα μουσικών καλεσμένων για την τελετή απονομής των Grammy Awards2024, με τη λίστα να περιλαμβάνει τις Billie Eilish, Dua Lipa και Olivia Rodrigo. Και οι τρεις τραγουδίστριες είναι υποψήφιες σε αρκετές κατηγορίες για αυτή την χρονιά, με την αγωνία να κορυφώνεται ως προς το ποια θα αναδειχθεί.

Συγκεκριμένα, η Eilish είναι υποψήφια σε έξι κατηγορίες, κυρίως λόγω του soundtrack κομματιού της “What Was I Made For?” από την ταινία Barbie. Η ίδια βρίσκεται στις κατηγορίες Record of the Year και Song of the Year, Best Pop Solo Performance, Best Music Video και Best Song Written for Visual Media, ενώ για τη συνεργασία της με τον Labrinth στο “Never Felt So Alone” φιγουράρει και στην κατηγορία Best Pop Duo/Group Performance.

Ομοίως, η Rodrigo είναι έξι φορές υποψήφια στις κατηγορίες Album of the Year και Best Pop Vocal Album για το Guts, αλλά και Record of the Year, Song of the Year, Best Pop Solo Performance για το “Vampire” και Best Rock Song για το “Ballad of a Homeschooled Girl”.

Τέλος, η Dua Lipa είναι υποψήφια στα φετινά Grammys στην κατηγορία Song of the Year και Best Song Written for Visual Media για τη συμμετοχή της στη Barbie με το “Dance the Night”.

Στην τελετή του 2023 είχαμε δει ζωντανές εμφανίσεις από τους Harry Styles, Bad Bunny, Mary J. Blige, Steve Lacy, Lizzo, Stevie Wonder και Kacey Musgraves.

Τις περισσότερες υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία έχουν συγκεντρώσει οι Taylor Swift, SZA, Victoria Monét και Phoebe Bridgers μέσω και των Boygenius.

Η τελετή απονομής των Grammy Awards θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Los Angeles.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured