Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός νέου Stop Making Sensetribute δίσκου tease-άρει η A24, η οποία την περασμένη χρονιά προχώρησε σε restoration και επανακυκλοφορία της θρυλικής concert film των Talking Heads από το 1984. Η εταιρία tease-άρει συγκεκριμένα το project μέσα από ένα clip που περιλαμβάνει το cover των Paramore στο Burning Down the House”.

Στο visual, η τραγουδίστρια των Paramore, Hayley Williams, βρίσκει ένα μεγάλο δέμα στην πόρτα της και όταν το ανοίγει, ανακαλύπτει ότι περιλαμβάνει ένα jumbo γκρι κοστούμι — ακριβώς σαν αυτό που φορά ο David Byrne onstage στο Stop Making Sense. Το video τελειώνει με snippet των Paramore να ερμηνεύουν το “Burning Down the House”, το οποίο θα ανοίγει το LP 16 κομματιών. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει ο δίσκος.

Μαζί με την επανακυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες του εξωτερικού, μι deluxe edition του soundtrack αυτής είχε κυκλοφορήσει την περασμένη χρονιά από την Rhino. Την ταινία σκηνοθέτησε ο αείμνηστος Jonathan Demme, ο οποίος τράβηξε τα πλάνα της σε τρεις νύχτες στο Pantages Theater του Hollywood τον Δεκέμβριο του 1983. Η ταινία προστέθηκε στο National Film Registry των ΗΠΑ το 2021.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured