Ναταλία Πετρίτη

Μια διασκευή του θρυλικού Space Oddity” του David Bowie παρουσίασαν οι Wilco, προς τιμήν αυτών που θα ήταν τα 77α γενέθλια του καλλιτέχνη.

Σχολιάζοντας την κίνησή της, η μπάντα προχώρησε στην εξής δήλωση: «Ως ένα συγκρότημα με ευγνωμοσύνη, αν όχι δυσαρέσκεια, δεσμευμένο στη Γη, είναι πάντα τιμή και πρόκληση να αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε από τις διαστημικές διασκευές του David Bowie. Η προσπάθεια να φτάσει στα ύψη της ελευθερίας και του ταλέντου του είναι ένας σοφός στόχος για κάθε μπάντα. Ευχαριστούμε το Mountain Stage που μας άφησε να προσφέρουμε σε αυτό το τραγούδι ένα άλλο σπίτι στη Γη».

Ο Jeff Tweedy και η μπάντα του διασκεύασαν το κλασικό κομμάτι του Βowie σε μια συναυλία του 2016 στο θέατρο Kings του Brooklyn. Αυτή η εκδοχή, που ηχογραφήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, εμφανίζεται στη νέα συλλογή Live on Mountain Stage: Outlaws and Outliers, που κυκλοφορεί στις 19 Απριλίου. Το άλμπουμ περιλαμβάνει συναυλίες από το NPR Music και τη ζωντανή εκπομπή Mountain Stage, της δημόσιας ραδιοφωνικής εκπομπής της Δυτικής Βιρτζίνια, η οποία γιορτάζει φέτος την 40η επέτειό της. Το άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης τραγούδια από τον John Prine, τον Jason Isbell, τις Indigo Girls, τον Tyler Childers και άλλους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured