Ναταλία Πετρίτη

Το ντοκιμαντέρ για την June Carter Cash της Paramount+ με τίτλο June μόλις απέκτησε ένα νέο trailer, ετοιμάζοντας το κοινό για τη μεγάλη του πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου. Σε αυτό, οι θεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν ένα αναλυτικό overview της ζωής της Carter Cash, που υπήρξε τραγουδίστρια, στιχουργός, κωμικός και ηθοποιός.

Στο ντοκιμαντέρ μιλούν μεταξύ άλλων οι Dolly Parton, Willie Nelson και Kacey Musgraves, προσφέροντας τις δικές τους σκέψεις και αφηγήσεις σχετικά με το μουσικό και όχι μόνο icon.

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθέτησε η Kristen Vaurio και αυτό αποτελεί ένα αναλυτικό χρονικό του πώς η June μετατράπηκε από οικογενειακή τραγουδίστρια σε βραβευμένη με πέντε Grammy μουσικός. Ο ρόλος της στην οικογένεια Carter όπως και ο γάμος της με τον Johnny Cash αποτελούν επίσης μεγάλο κεφάλαιο του ντοκιμαντέρ. Σε αυτό περιλαμβάνονται ακόμα δεκάδες φωτογραφίες αρχείου, αλλά και επιπλέον συνεντεύξεις με τους Larry Gatlin, Robert Duvall, Ronnie Dunn, όπως και τη Reese Witherspoon, που την ερμήνευσε στην ταινία του 2005, Walk the Line.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured