Ναταλία Πετρίτη

Αρνείται τις φήμες περί δισκογραφικής επιστροφής και δηλώνει απρόθυμη να επιστρέψει στη μουσική βιομηχανία η πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της ποπ, Britney Spears, η οποία και γνωστοποίησε τη στάση της μέσα από νέο Instagram post.

«Για να είμαστε ξεκάθαροι, τα περισσότερα νέα είναι σκουπίδια. Συνεχίζουν να λένε ότι απευθύνομαι σε διάφορο κόσμο για να κάνω έναν νέο δίσκο… Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική βιομηχανία», δήλωσε η Spears.

Η ίδια πρόσθεσε: «Όταν γράφω, γράφω για πλάκα ή για άλλους ανθρώπους. Για εσάς που έχετε διαβάσει το βιβλίο μου, υπάρχουν κι άλλα πολλά που δεν ξέρετε για μένα… Έχω γράψει πάνω από 20 κομμάτια για άλλους ανθρώπους τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι ghostwriter και ειλικρινά το απολαμβάνω πολύ έτσι».

Τα σχόλια της Spears ακολουθούν μετά από αναφορές από το Page Six και την εφημερίδα The Sun που ισχυρίζονταν ότι η Charli XCX και η Julia Michaels είχαν κληθεί να δουλέψουν σε ένα νέο άλμπουμ μαζί της. Το Rolling Stone ανέφερε μάλιστα ότι η ομάδα της καλλιτέχνιδας ετοίμαζε νέα μουσική για εκείνη με την ελπίδα ότι θα επιστρέψει στο προσκήνιο. «Αυτή τη στιγμή, η διοίκηση και η A&R προσπαθούν να την ενθουσιάσουν με τη μουσική», ανέφερε μια πηγή στο Rolling Stone. «Για την ώρα, δεν ασχολείται ενεργά με ηχογραφήσεις, αλλά φτιάχνουν [τραγούδια] για να της τα παρουσιάσουν».

Το Rolling Stone πρόσθεσε ότι η ομάδα της Spears φέρεται να φώναξε τον Michaels, την Charli XCX, τον παραγωγό Cirkut και αρκετούς συνεργάτες του Glory - συμπεριλαμβανομένου του Jason Evigan - για να συμμετάσχουν στην αποστολή. Ωστόσο, η πηγή ανέφερε ότι «τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Η Spears εμφανίστηκε πρόσφατα στα μεμονωμένα singles "Hold Me Closer" με τον Elton John και "Mind Your Business" με το will.i.am, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο στούντιο άλμπουμ από την κυκλοφορία της από το 2016, Glory.

Η Spears χρησιμοποίησε επίσης τη δημοσίευσή της στο Instagram για να δώσει τέλος στις φήμες ότι τα πρόσφατα απομνημονεύματά της, The Woman in Me, κυκλοφόρησαν παράνομα χωρίς την άδειά της.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured