Ναταλία Πετρίτη

Το δώρο τους στους θαυμαστές τους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά έκαναν πρόσφατα οι Killers, κυκλοφορώντας το ολοκαίνουριο κομμάτι τους με τίτλο We Did It in the Name of Love”. Αυτό είναι για την ώρα διαθέσιμο στα

social media platforms του συγκροτήματος.

Το κομμάτι των Killers ηχογραφήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Santa Cruz της Καλιφόρνια, σε ένα studio που είχε παραμείνει ανέγγιχτο από το 1977. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το συγκρότημα χρειάστηκε να αγοράσει έναν νέο υπολογιστή και να τον εγκαταστήσει μόνο του στο ήδη υπάρχον σύστημα. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Brandon Flowers, είχε δηλώσει μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το studio τρέχει ένας άντρας που ονομάζεται Ken (η σύζυγος του οποίου ονομάζεται μάλιστα Barbie) και ότι τα μέλη των Killers χρειάστηκε να μοιραστούν τον χώρο με το ζευγάρι, που μένει μόνιμα εκεί.  

Το “We Did It in the Name of Love” ηχογραφήθηκε στα sessions της μπάντας στον χώρο, ενώ ο Flowers περιγράφει το κομμάτι σαν μια δουλειά με στοιχεία από τη μουσική των Sisters of Mercy.

Νωρίτερα μέσα στον Δεκέμβριο, οι Killers κυκλοφόρησαν έναν νέο greatest hits album με τίτλο Rebel Diamonds, το οποίο περιλαμβάνει και το ακυκλοφόρητο ως τώρα “Spirit”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured