Ναταλία Πετρίτη

24 ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε για να καταλάβουν οι θαυμαστές των Blink- 182 ότι τραγουδούν λάθος τους στίχους ενός από τα κομμάτια τους. Και έφτασε πια η ώρα για να διορθωθεί το λάθος!

Περισσότερες από δύο δεκαετίες από τότε που ο Matt Hoppus των Blink τραγούδησε την επιτυχία του 1999, “What's My Age Again?” από το δίσκο Enema of the State, οι θαυμαστές της μπάντας έμαθαν ότι τελικά τραγουδούσαν λάθος τους στίχους του κομματιού. Στα social media έγινε χαμός με σχόλια των fans για το πόσο περήφανοι ήταν που ήξεραν τους στίχους, αλλά και πόσο μεγάλη ντροπή αισθάνθηκαν όταν έμαθαν ότι για χρόνια τραγουδούσαν λάθος πράγματα.

Στην πραγματικότητα, ήταν τόσοι πολλοί εκείνοι που τραγουδούσαν λάθος στίχους, ώστε παρενέβη ο μπασίστας και τραγουδιστής των Blink-182, Mark Hoppus, για να διόρθωσε τα πράγματα.

Ποιοι ήταν λοιπόν οι λανθασμένοι στίχοι; “I took her out, it was a Friday night. I walk alone to get the feeling right...” τραγουδούσαν για χρόνια οι fans, με τους πραγματικούς στίχους να είναι τελικά “I took her out, it was a Friday night. I wore cologne to get the feeling right”. Να λοιπόν που αποκαταστάθηκε η αλήθεια, έστω και με μικρή καθυστέρηση!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured