Ναταλία Πετρίτη

Το νέο τους κομμάτι με τίτλο Bubblegum Dog” παρουσίασαν οι MGMT, που είναι ακόμη ένα single του επικείμενου δίσκου τους, Loss of Life. Στο video που το συνοδεύει, οι Andrew VanWyngarden και Ben Goldwasser πρωταγωνιστούν σε σκηνοθεσία των Tom Scharpling και Julia Vickerman σε ένα πρωτότυπο homage σε κλασικά ’90s alternative videos rock μουσικής. Βλέπουμε με άλλα λόγια soul patches, cowboy καπέλα και ένα MTV Unplugged set που μας γυρνούν πίσω στην εποχή. Στο visual σημειώνεται και ένα cameo από τον αστέρα του What We Do in the Shadows, Mark Proksch.

Μιλώντας στο Best Show With Tom Scharpling, ο Tom Scharpling tease-αρε την κυκλοφορία του “Bubblegum Dog” κάνοντας λόγο για το καλύτερο video που έχει δημιουργήσει ποτέ. Προηγούμενες δουλειές του ήταν για τους New Pornographers, Frankie Cosmos, Real Estate και Aimee Mann.

Ο δίσκος Loss of Life θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου από την Mom+Pop. Περιλαμβάνει επίσης το single “Mother Nature”, αλλά και μια συνεργασία του συγκροτήματος με το Christine and the Queens στο κομμάτι “Dancing in Babylon”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured