Ναταλία Πετρίτη

Το μεγαλύτερο σε διάρκεια κομμάτι όλων των εποχών κατάφερε να εισάγει στο Billboard Hot 100 ο André 3000 των Outkast, το οποίο φέρει τον εξίσου γιγαντιαίο τίτλο “I Swear, I Really Wanted to Make a ‘Rap’ Album but This Is Literally the Way the Wind Blew Me This Time”. Το κομμάτι του δημοφιλούς καλλιτέχνη περιλαμβάνεται στον δίσκο New Blue Sun και έκανε το ντεμπούτο του στο Billboard Hot 100. στο No. 90. Ο δίσκος από την άλλη έφτασε ακόμη πιο ψηλά στο αντίστοιχο album chart, στη θέση 34.

Το κομμάτι έχει διάρκεια 12 λεπτών και 20 δευτερολέπτων και εκθρόνισε τον προκάτοχό του, το “Fear Inoculum” Tool που φτάνει στα 10 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα. Το εν λόγω κομμάτι είχε ξεκινήσει στη θέση 93 του chart τον Αύγουστο του 2019, εκθρονίζοντας με τη σειρά του το παραλίγο δεκάλεπτο “Blackstar” του David Bowie (που είχε βρεθεί στο No. 78 το 2016).

Για περίπου 50 χρόνια, το μεγαλύτερο σε διάρκεια κομμάτι που είχε βρεθεί στο Hot 100 ήταν το “American Pie (Parts I & II)” του Don McLean, με διάρκεια 8 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα. Το 2021, το νέο μεγαλύτερο σε διάρκεια κομμάτι υπήρξε το “All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version) (From the Vault)” της Taylor Swift, με διάρκεια 10 λεπτών και 13 δευτερολέπτων. Αυτό έφτασε μάλιστα και στο No. 1 του chart.

Ο André 3000 έγραψε το “I Swear, I Really Wanted to Make a ‘Rap’ Album but This Is Literally the Way the Wind Blew Me This Time” με τους Carlos Niño, Nate Mercereau, και Surya Botofasina. Ο ίδιος υπήρξε ακόμη συμπαραγωγός του νέου experimental δίσκου του μαζί με τον Carlos Niño.

Το “I Swear, I Really Wanted to Make a ‘Rap’ Album but This Is Literally the Way the Wind Blew Me This Time” είναι το πρώτο κομμάτι του André 3000 που μπαίνει στο Billboard Hot 100 μετά τη B.o.B συνεργασία του, “Play the Guitar”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured