Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου με τίτλο Daniel ανακοίνωσαν οι Real Estate, ο οποίος και θα γίνει διαθέσιμος στις 23 Φεβρουαρίου από τη Domino Recording Co. Ως πρώτο preview, το συγκρότημα από το New Jersey έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο single του δίσκου, το οποίο φέρει τον τίτλο “Water Underground”. Οι ίδιοι ανακοίνωσαν και τη διεξαγωγή μιας μεγάλης περιοδείας στη Βόρεια Αμερική για το 2024.

Το Daniel θα είναι ο πρώτος full-length δίσκος των Real Estate από την κυκλοφορία τους το 2020, The Main Thing, ενώ θα είναι το έκτο studio LP τους. Αυτός ηχογραφήθηκε με τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό, Daniel Tashian, στο Nashville, με τη μπάντα να επανενώνεται για τις ανάγκες του.

Το “Water Underground” είναι σύμφωνα με τον Martin Courtney των Real Estate ένα single για την τέχνη του να γράφεις τραγούδια. Το νοσταλγικό music video αυτού είναι εμπνευσμένο από το sitcom της δεκαετίας του ’90 του Nickelodeon, The Adventures of Pete & Pete. Σε αυτό πρωταγωνιστούν οι original Pete & Pete αστέρες,  Danny Tamberelli και Michael C. Maronna, και γυρίστηκε στα προάστια του New Jersey.

Daniel Artwork:

 real-estate-daniel-album-art

Daniel Tracklist:

  1. Somebody New
  2. Haunted World
  3. Water Underground
  4. Flowers
  5. Interior
  6. Freeze Brain
  7. Say No More
  8. Airdrop
  9. Victoria
  10. Market Street

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured