Ναταλία Πετρίτη

Trigger warning: Περιγραφές σεξουαλικής επίθεσης και βιασμού/ Αναφορές σε sex trafficking και revenge porn.

Ακόμη δύο μηνύσεις για σεξουαλική επίθεση, sex trafficking και revenge porn αντιμετωπίζει ο Diddy, λιγότερο από μια εβδομάδα μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης της πρώην συντρόφου του και τραγουδίστριας, Cassie, η οποία ισχυρίζεται ότι υπέστη κατ’ εξακολούθηση βιασμούς και βίαιη συμπεριφορά από εκείνον κατά τη διάρκεια της δεκαετούς σχέσης τους. Οι νέες μηνύσεις που ήρθαν στο φως από την Joi Dickerson-Neal και άλλη μια γυναίκα που διατηρεί την ανωνυμία της κατατέθηκαν στη Νέα Υόρκη και αναφέρονται σε περιστατικά βιασμών που φέρονται να πραγματοποιήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Η Joi Dickerson-Neal κατηγορεί τον Diddy για επίθεση και κακοποίηση, σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας, sex trafficking, βία με έμφυλο κίνητρο και δημιουργία και διάδοση revenge porn. Η ίδια ισχυρίζεται ότι, όσο σπούδαζε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο των Συρακουσών, συμφώνησε να βγει ραντεβού με τον Diddy, με τον οποίο είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα μουσικό βίντεο. Ισχυρίζεται ότι, κατά τη διάρκεια του ραντεβού, ο Diddy τη νάρκωσε, την πήγε σε άλλη τοποθεσία και στη συνέχεια βιντεοσκόπησε κρυφά τον εαυτό του να της επιτίθεται σεξουαλικά. Μέρες αργότερα, ένας φίλος της είπε ότι εκείνος και αρκετοί ακόμη είχαν δει το εν λόγω βίντεο.

Η Dickerson-Neal νοσηλεύτηκε έχοντας συμπτώματα σοβαρής κατάθλιψης και αυτοκτονικούς ιδεασμούς, σύμφωνα με τη μήνυση. Η ίδια προσθέτει ότι έμεινε με «συντριπτικά συναισθήματα ταπείνωσης, αμηχανίας, παραβίασης και συνεχούς ανησυχίας» μετά το περιστατικό. Η αγωγή κατονομάζει επίσης τις Bad Boy Entertainment and Combs Entertainment LLC ως κατηγορούμενους.

Η αγωγή που αφορά στην γυναίκα που διατηρεί την ανωνυμία της κατονομάζει επίσης τον τραγουδιστή Aaron Hall ως κατηγορούμενο (μαζί με τις MCA Inc., MCA Music Entertainment Group, Geffen Records και 10 άγνωστα πρόσωπα που συνοψίζονται ως "ABC Corps."). Η εν λόγω γυναίκα ισχυρίζεται ότι αυτή και μία φίλη  της βρέθηκαν σε μια εκδήλωση MCA όταν ο Diddy και ο Hall τους κάλεσαν σε ένα afterparty. Αφού έφτασε στο διαμέρισμα του Hall, ο Diddy την ανάγκασε να κάνουν σεξ, προτού ο Hall μπει αιφνιδιαστικά στο δωμάτιο βιάζοντάς την με τη σειρά του. Η ίδια γυναίκα ισχυρίζεται ότι, σε άλλο δωμάτιο, οι δύο άνδρες ανάγκασαν επίσης τη φίλη της να κάνει σεξ μαζί τους. Η μήνυση συνεχίζει αναφέροντας ότι δύο μέρες μετά, ο Diddy ανησυχούσε ότι «το κορίτσι με το οποίο ήταν εκείνη την περίοδο» θα μάθαινε για το περιστατικό. Μετέβη τότε στο σπίτι όπου έμεναν οι δύο γυναίκες και έπνιξε την μία από αυτές μέχρι που εκείνη λιποθύμησε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Pitchfork, οι εκπρόσωποι του Diddy κάνουν λόγο για ψευδείς κατηγορίες με στόχο το οικονομικό όφελος. Αναμένονται σύντομα εξελίξεις σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured